Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze panna ale już zaraz Ż

Mój zespół na wesele kazał mi sporządzić listę utworów. Pomożecie?

Polecane posty

Enej - Myła moja Enej - Radio hello Shahzoda - Alladin Bielyje rozy Cliver - pokaz jak sie kręcisz Mega Dance - puste słowa Toples - Kochas Hayer - Kręć mała Boys - Jestes szalona Boys _kochana uwierz mi i generalnie utwory Boys, Toples, Mega Dance, Long&Junior - jesli chodzi o disco polo

Piosenki na weselach nie są do podobania się, tylko mają być rytmiczne, by fajnie się przy nich tańczyło. Popularne, stare piosenki weselne, disco polo może nie są zbyt wyrafinowane, ale gdy zespół zaśpiewa "Czarnego Alibabę", to 3/4 sali jest na parkiecie, a puśćcie z płyty jakiś hit radiowy to będzie lipa. Muzykę dostosowuje się właśnie dla gości. Osoby starsze i w średnim wieku nie będą tańczyć do piosenek takich artystów jak Kasia Kowalska czy ONA :D Więc do tych, którzy się cieszą, że nie będzie ich na weselu autorki - tym lepiej dla niej, że was nie będzie :) Bo współczułabym dziewczynie takich gości :D

Pani Tasmanowa podrzuciła ci też fajne piosenki :) no niestety, do tanca to najlepiej disco polo się nadaje, ewentualnie coś skocznego i rytmicznego, a nie jakies bujanie z lat 80.

Gość nacpany alkoholem
Belyje rozy najlepszy kawałek na weselu po kilku głębszych :D

Po kilku głebszych to nawet zwykłe "sto lat" jest świetnym hitem :P

Gość Marzenkoman
a majteczki w kropeczko to co

Gość szalala1
Nie wiem kto napisal mega dance w dyskotece ale to sie na wesele nie nadaje!!!!!!!! moje propozycje: rudy sie zeni, wilki- nie stalo sie nic, ivan i delfin- czarne oczy, effect- bede kawalerem i wiele innych, ktore juz inni wymienili http://www.youtube.com/watch?v=nfxF2JQFfvk

Gość a ja ostatnio
o moj boze. to wasze oblesne disco polo na tych oblesnych weselach. koszmar,

Gość kokunia
ja proponuje jakieś twistowe piosenki z lat 60-tych, 70-tych, typu: Kasia Sobczyk, Helena Majdaniec, albo na przykład Skaldowie. Ich utwory są ponadczasowe, idealne do tańca (nie do beznamiętnego bujania się w dyskotekach). Ze współczesnych polecam właśnie Enej Brathanki, Kayah i Bregovic. A, spoko są jeszcze piosenki Ich Troje, ale tylko te stare, typu: a wszystko to, bo ciebie kocham :D _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Gość monika0909
T-love" Rudy się żeni"

Gość kokunia
O, jescze Big Cyc i T Love( stokrotka, chłopaki nie płaczą, polish boyfriend)

Gość monika0909
Oj sorki, Big Cyc" Rudy się żeni"

Gość Strażak nieSam
Nie ma takiego utworu Anny Jantar ja masz w na 6-tej pozycji: 6. Anna Jantar - Przetańczyć z Tobą chcę całą noc Prawidłowy tytuł to "Moje jedyne marzenie".

Gość hahahahahahahahahhahaahhahahha
wieś śpiewa i tańczy