Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emm333

szukam partnerki na wesele :(

Polecane posty

Gość Krystyna z Koziej Wólki
Jak Ci nie przeszkadza duża nadwag i wiek to chętnie się z Tobą wybiorę.

przeszkadza. Mam rozumieć, że nie ma tu szczupłej, wyjściowej osoby?

nie jestem zainteresowana weselem (bo właśnie jestem "wyjściowa" i zajęta) ,ale napiszę Ci coś. Jeśli wygląd jest dla Ciebie aż tak istotny i obawiasz się "głupich" spojrzeń ze strony Twojej rodziny lub/i znajomych - to lepiej na to wesele idź sam. Bo skoro się obawiasz ich krytyki - to wierz mi - zachowanie tej obcej osoby może być dużo gorsze niż wygląd. A przecież nie znasz tej osoby i nie wiesz jak się zachowa. Nie wiesz czy się np. nie upije i nie zacznie podrywać Pana Młodego ;) .

Gość a w jakim miescie te wesele?
I jaki przedzial wiekowy bierzesz pod uwage?

Gość dziewczyny z kafe to my
wyjściowe to sobie buty chłopie na wesele kup ino takie za kostkę co by siano przykryć:)

Agatórku, to po co zajrzałas do tego tematu w ogóle? Nie mam czasu na rozmowę z Tobą, wracaj do chłopaka. Przepraszam, po prostu nie w moim typie są "puszyste", na weselu wyglądalibyśmy śmiesznie, bo jestem szczupły. Wygląd ma znaczenie, mogę się tylko uśmiechnąć do tego, któ twierdzi, że jest inaczej :) Przedział wiekowy: 20-30, przedział wzrostowy: do 175, przedzial miastowy: Wawa, Lublin i okolice

Gość musisz to zglosic
hahaha wyglad ma znaczenie i to jakie, to fakt, ale znajdziesz zajebista, piekna, super hiper wyjsciowa laske, tylko ci siary narobi, bo bd rzygac, schleje sie, bedzie glupia idiotka... wez kolezanke, po ktorej wiesz czego mozesz sie spodziewac o przepraszam, czyzbys nie mial kolezanek, desperacie??

pytałem dwóch najlepszych koleżanek, ale nie mogą, dlatego spróbowałem tutaj Jeśli nie jesteście zainteresowane to proszę nie piszcie tu nic, z gory dzięki

jestem Agatorek, nie Agatórek :D ps. mój mężczyzna wraca wieczorem, więc ...jestem tu. I mogę być gdzie chce. TO PUBLICZNE FORUM :)

Sorry, mój BB dodaje czasem ogonki. To jak go nie ma to masz buziaka na zgodę :* ;)

Gość matylda23545243
Hej. Mam 18 lat, chętnie bym poszła ;)

dzięki emm ;) i już znikam . Ale to co napisałam było tylko radą. Ja bym się bała iść z kimś "obcym" na taką imprezę . Po prostu bym się bała, że ta osoba przyniesie mi wstyd. Jeśli jednak już się zdecydowałeś na takie rozwiązanie - to chociaż najpierw- przed weselem- spotkaj się KILKA RAZY z tą osobą w różnych miejscach (w tym np. w barze - żeby zobaczyć czy lubi dużo wypić ;) )

matylda23545243 - troszkę za młoda jesteś, ale podaj jakiś kontakt do siebie, może się dogadamy :) Agatorek, dzięki, pozdrawiam

Gość gfgfgfgfgfgf
O to ja się zgłaszam :D a Ty pójdziesz ze mną? :D Tyle, że okolice nie odpowiadają :P

Gość jenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
jakis desperat.... sam pisze,jak kobieta powinna wygladac, a ciekawa jestesm jak autor wyglada:D chude to ,to i pewnie malo urodziwe. bez dziewczyny, bez narzeczonej,nawet kolezanki odmowily:D

jenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy - no właśnie, jeny, czy wszyscy potrafią tu tylko krytykować? Mówiłem, że odmówiły, bo NIE MOGĄ, mimo chęci (jedna ma żałobę, druga akurat śpiewa na innym weselu), w sprawach sercowych się nie udaje nie z mojej winy, zresztą nie mam zamiaru się tłumaczyć, wyszedłem tylko z propozycją, a jeśli wolisz gRuBaSkÓw to nie ten temat. Pralinka - idę do kościoła, wieczorem napiszę e-mail