Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na ile mozna wierzyc?

Na ile mozna ufac partnerce co do ilosci bylych partnerow?

Polecane posty

Gość efbvhjrtbgrtjg
dgdg "dupodajka" czemu nie ma okreslenia "chujodajca'?? bo jestescie swietymi krowami w naszej kulturze, wszystko wam wolno a obludnie i pruderyjnie zabraniacie kobiecie

Gość pytanie za 100pkt
Kaliban, juz ci napisalam, dyskusje z toba w tej chwili uwazam za bezcelowa. To jak gadanie ze slepym o kolorach. Do pewnych tematow trzeba dorosnac. Dla ciebie jest jeszcze za wczesnie. Oczywiscie, mozesz sobie tam szczekac ile ci sie zywnie podoba, ale nie mozesz oczekiwac, ze ktokolwiek twoje ujadanie wezmie na powaznie.

Gość cytat z zycia
no nie wiem.Oni raczej rzadko udają.Jak chcą się przespać to to mówią z mostu.Bardziej powaliła mnie logika blondi.Mysle ,że jest to obustronny barter.Tyle ze muszą to robic osoby świadome .Gorzej jak później wkręcają partnerowi ,że są prawie dziewicami.

Gość dgdg
Kaliban tym szmatom nic nie pomoże, szkoda zachodu na dysputy. Amen.

Gość efbvhjrtbgrtjg
niektorzy nigdy nie dojrzewaja... wola czuc sie lepsi kosztem wszystkiego

Gość efbvhjrtbgrtjg
dg sam jestes szmata, kmiocie

Gość efbvhjrtbgrtjg
cytat z zycia chodzi mi o to, ze nie szanuja blondi i sie z niej smieja, a tak naprawde nie sa od niej lepsi

Gość prawdziwy_facet
czemu nie ma okreslenia "ch*jodajca'?? Bo takie jest prawo natury. Facet obcego dziecka do wychowywania nia podrzuci wmawiajac że to żony. Czysta fizjologia. Więc jest bardziej wyczulony na zdradę. Kobieta nie traci gdy facet wpuści gdzie indziej trochę swoich plemników. Stąd powinna być bardziej wyrozumiała.

Gość cytat z zycia
a to wiem , ylko ja ja lubię , tylko to jej podejście powoduje ,że tak sie wystawia na posmiewisko. Korzystac skorzystają ,( ale co do szacunku to juz watpie).Dlatego uważam ,że powinno byc tak lubie sex i miałem / miałam 15 i wtedy obie strony w to wchodzą.Wtedy jest uczciwie.Gorzej jak oboje zatająją. A prawda może wyjść przypadkiem.

"Do pewnych tematow trzeba dorosnac. Dla ciebie jest jeszcze za wczesnie." czyli powiadasz, że gustujesz w starszych panach, którym już wszystko jedno, byle nogi rozłożyła? :P a pieprzenie o wiązaniu się z prostytutkami jest już całkiem śmieszne. bo te związki są najczęściej na zasadzie sponsoringu. za żonę raczej takiej nie weźmie. głupio potem powiedzieć dzieciakom, jak zarabiała mamusia :D

Gość efbvhjrtbgrtjg
cytat z zycia wlasnie chodzi o podejscie facetow (nie tylko tych, ale ogolnie) ze nie szanuja kobiet, z ktorymi chodza do lozka to jest asurd, bo w tym wszystkim wspoluczestnicza to jak gdyby oszukiwac wspolnika moznaby przeciez robic to w milej atmosferze i sie szanowac ale nie, musza byc gora i zgnoic kobiete by podniesc sobie ego

=> pytanie za 100pkt Podobnież i ja poważnie nie traktuję mendzenia starych rozklapich co to li tylku z racji swojej wiekowości uważają się za alfy i omegi, zarówno pod względem moralnym jak i intelektualnym. Spoko luz, mną się nie przejmuj, załamać się twymi światłymi wywodami nie załamię: w końcu wiele podobnych tobie w swym zachłyśnięciu własna mądrością można spotkać na ławkach przed blokami. Demencja starcza? Cóż. kiedy zmarszczek coraz więcej i kompromisy z rzeczywistością trzeba częściej zawierać można zawsze urosnąć w pysze nazywając swe niedostatki: doświadczeniem. Ja to nazywam: zużyciem.

=> efbvhjrtbgrtjg Tam zaraz zgnoić. Raczej skrytykować kiepską jakość usług i brak niezbędnych kwalifikacji :P

Gość pytanie za 100pkt
re-min-ka, mozecie sobie z Kalibanem podac reke. Nie wydaje mi sie, po przeczytaniu twojego ostatniego posta, zeby mialo sens tlumaczenie ci czegokolwiek. Ty nic kompletnie z tego nie zrozumialas, a nie chce mi sie pisac opowiadania na temat kazdego mojego stwierdzenia......Pewnie tego, ze jak sie kogos kocha, to przeszlosc seksualna nie ma wiekszego znaczenia dla kochajacej osoby, tez nie rozumiesz?......Jak bedziesz starsza to zrozumiesz.

Gość cytat z zycia
ef ja to widzę tak.Wiem że dużo facetów tak podchodzi , więc w pewne relacje nie wchodzę. Nie wiem może to sie wydać dziwne , ale tutaj dwie strony maja pełną świadomość i wybór.Typowych zaliczaczy da się szybko wyodrębnić.Jezeli wiesz zę kolo szuka kogos na jeden raz to nikt nikogo siła nie zmusi.No i w rezultacie nie wysmieje.Przeciez kobitka tez nie jest taka głupia by dawać się zaliczać. No to mój punkt widzenia akurat.MOżecie się nie zgodzić z tym.

Gość Kaliban a ty w ogole masz
jakas kobiete? watpie, bo zadna by sie nie zwiazala z kolesiem o twoich pogladach :o

Gość Witomir
a potem miłość przechodzi i przegląda się na oczy... cholera, z kim ja żyję, z jakąś...

pytanieza 100pkt=>"Pewnie tego, ze jak sie kogos kocha, to przeszlosc seksualna nie ma wiekszego znaczenia dla kochajacej osoby, tez nie rozumiesz?......" ciekawe na jakim poziomie mentalnym trzeba byc tudziez ile lat miec, zeby głosic takie "mądrości"??

"Jak bedziesz starsza to zrozumiesz." ale co zrozumiem? że powinnam była puszczać się w młodości? :D o jejku jejku, tyle chorób wenerycznych mi umknęło :( buuu :(

Gość efbvhjrtbgrtjg
pytanie za sto punkow do 'jednorazowego' partnera mozna podejsc bez wrogosci i potrzeby gorowania nad nim, to moze byc i byc POWINNO mile przezycie dla obu stron ale oni najczesciej wola nienawisc i podbudowywanie ego- smutne

Gość efbvhjrtbgrtjg
Kaliban, akurat jestem mloda i nic mi nie brakuje, ty paszczaku jestes zerem, niestety, czlowiekiem zupelnie bezwartosciowym.

bezwartosciowe to są wory na sperme które sie puszczają a potem twierdzą ze miłosc wszystko zwycięży , przeszłosc sie nie liczy 🖐️

bezwartosciowe to są wory na sperme które sie puszczają a potem twierdzą ze miłosc wszystko zwycięży , przeszłosc sie nie liczy 🖐️

=> Kaliban a ty w ogole masz Przeciez od dawna wiadomo, że z kobietą nie można być szczerym. :D Myślisz, że którykolwiek z konserwatywnych facetów jest okrutnikiem co przyżega ogniem biedne kobity na lożu boleści? Otóż nie. Większość ma dobre maniery i jest wcale wśród kobiet popularna.Taki konserwatysta ma tylko jeden feler - niezależnie od tego co mówi nie spełni żadnych obietnic względem wspólnej przyszłości kobiecie, którą gardzi. A najczęściej jest to każda, która sypiała z innym.

Gość efbvhjrtbgrtjg
cream, jestes worem spermy przyjmijmy wreszcie JEDEN STANDARD dla wszystkich

=> efbvhjrtbgrtjg Załamie się. Jak mogłaś być tak okrutna?!! Uderzyłaś mnie w samo serce. Zdruzgotałaś samoocenę. Nigdy się nie pozbieram 😭 :P Nie ruszają mnie twoje obelgi flanelciu.

Gość pytanie za 100pkt
reminka, przeczytaj jeszcze raz pytanie zawarte w temacie. A na wypadek, gdybys ze zroumieniem go takze miala problemy, to przypominam, ze topik nie jest o tym, co sadzimy o osobach, ktore mialy wielu partnerow seksulanych.....A co do tego, co ci umknelo w zyciu, to uspokoje cie, ze jeszcze nic. Za mloda jestes - wszystko jeszcze przed toba.....A tak na marginesie, to osoba, ktora miala tylko jednego partnera seksualnego w przeszlosci, moze ci z powodzeniem zarazic choroba weneryczna. Dla odmiany, sa osoby, ktore wspolzyly w wieloma i chorob wenerycznych udalo sie im uniknac.

Jesli chce sie z toba ozenic to chcialbym wiedziec ilu cie posuwalo, to ma wplyw miedzy innymi na zaufanie. Jesli chce cie tylko bzyknac, to wystarcza mi jedynie aktualne badania. Widzicie roznice? taaa i prawdziwi maczo biora sobie za zony prostytutki reszta to mieczaki ;)

Gość ntyjurjyunrtyjr
Kaliban----wiem, ze cie nie ruszaja, szmato meska, tacy jak ty sa takimi egoistami, ze nic do nich nie dotrze, bo im ztym dobrze