Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na ile mozna wierzyc?

Na ile mozna ufac partnerce co do ilosci bylych partnerow?

Polecane posty

hjkhkujikhiiy skoro Twoi kochasie sa frustratami w zwiazkach to nic dziwnego, ze dochodza w oka mgnieniu :D w kazdym razie zadna to Twoja zasługa ... kaliban chyba zaczynam Ci zazdrościc swobody i precyzyjnosci wypowiedzi :)

Gość hjkhkujikhiiy
Nie musieli się trenować, bo młodzi są i naturalnym jest, że nie mają żadnych problemów. Jak chcą zalewać to mogą swoją laskę. Ja się szanuję i pozwalam tylko na tyle co jest dla mnie odpowiednie. Tak samo jak chcą eksperymentować z analem i innymi dziwactwami to na tych swoich naiwniarach, a nie na mnie.

----> Kaliban Khem, jeśli wychodzić z tego założenia 95% kobiet na kafe nie nadaje się do związków: "buc, ch*j, dusigrosz, palant etc" Zapomniałam dodać, iż jest różnica między stwierdzeniem faktu, a wyżywaniem się na ex, bo to zła kobieta była. No i oczywiście trzeba wziąć pod uwagę czas, w którym wypowiadamy się o byłych (np. emocje po świeżo zakończonym związku). Ogólnie minimalny szacunek należy się każdemu i wystarczy raz stwierdzić: zdradziła mnie, puściła się z innym itd. Nie muszę codziennie wysłuchiwać, jaka to z niej szmata i kurwa i ogólnie wszystkie kobiety są beeee. Litości, tkwienie w przeszłości jedną nogą nic nie daje... Fair enough. Działa to w drugą stronę? Szczerze? Co jeśli on miał mniej na koncie niż Ty? Wszystko działa w obie strony, niezależnie od płci. Mamy równouprawnienie, a więc kobiety starają się stać na nogach o własnych siłach (tak, tak finansowo), a mężczyźni nie udają święcie oburzonych, kiedy dowiadują się, że kobieta ma i prowadzi życie seksualne. I co z tego, że miałby na koncie mniej niż ja. Dla mnie to nie jest problem, tak samo jak nie jest problemem to, że miał więcej. Ja nie muszę się z nikim porównywać. Wyrosłam już z tego. Oczywiście mógłby to być problem dla niego, ale to też zależy od charakteru, wychowania, światopoglądu..., ale w takiej sytuacji związek raczej nie miałby szans z wiadomych przyczyn. I podkreślam, że piszę tylko i wyłącznie swoje zdanie. Nie oczekuję, żeby tak wszyscy myśleli. Chodzi mi tylko o to, żebyśmy żyli i dali żyć innym. Jak nam nie pasuje taka kobieta, to szukajmy innej, bez wzajemnego opluwania się.

Już póżno i nie chce mi się kopiować Twoich postow , w ktorych pisałeś np rozklapicha czy k....szcze Można się z kimś nie zgadzać ale nie trzeba od razu mu ubliżać

"skoro Twoi kochasie sa frustratami w zwiazkach to nic dziwnego, ze dochodza w oka mgnieniu" tej bidulce ktoś nakłamał, że dochodzenie w max. 5 minut jest normalne i powinna się zadowolić tą długością stosunku :D a prezerwatywy zwykle właśnie stosują nieszczęśni sprinterzy, żeby móc trochę dłużej. ot, oświećmy doświadczoną ^^ dobry kochanek może długo i bez niewygodnego lateksu :)

=> Czarna Dalia Khem, jeśli wychodzić z tego założenia 95% kobiet na kafe nie nadaje się do związków: "buc, ch*j, dusigrosz, palant etc" Zapomniałam dodać, iż jest różnica między stwierdzeniem faktu, a wyżywaniem się na ex, bo to zła kobieta była. No i oczywiście trzeba wziąć pod uwagę czas, w którym wypowiadamy się o byłych (np. emocje po świeżo zakończonym związku). Ogólnie minimalny szacunek należy się każdemu i wystarczy raz stwierdzić: zdradziła mnie, puściła się z innym itd. Nie muszę codziennie wysłuchiwać, jaka to z niej szmata i k**wa i ogólnie wszystkie kobiety są beeee. Litości, tkwienie w przeszłości jedną nogą nic nie daje... Przesadzasz. Malo kto z samego rana leci do swojej obecnej by nadawać na byłą. :o Z kim Ty się spotykasz? :P => Roxxi123 Cóż, jeśli ktoś mnie wyzwal czuję się moralnie usprawiedliwiony wylewając mu na głowę beczkę gnoju. Typowo babsikie rozumowanie. Facet ma siedzić cicho kiedy jest obrażany, ale jeśli odpowie tym samym to wielka obraza majestatu. Malo mnie obchodzą nagany biorące źródło w solidarności jajników.

Gość hjkhkujikhiiy
Nikt mi nie nakłamał. Większość facetów bez problemu mogła nawet dwa razy. A żeby się nie dojść w danym momencie też są sposoby dla mężczyzn. Mi wystarczy normalny czas stosunku. Nigdy nie miałam większych problemów z orgazmami, bo potrafię się wyluzować. "a prezerwatywy zwykle właśnie stosują nieszczęśni sprinterzy" A nie stosują ich faceci o niepełnym wzwodzie, bo nie mają na co nałożyć. I idioci. Ale o ich poziom umysłowy niech się martwią ich dziewczyny. Ja zawsze dbam o to żeby prezerwatywa była. Jak inne ich przygodne partnerki nie wiem. Jak ktoś się zarazi to prędzej ich zdradzana laska na pigułkach.

Gość hjkhkujikhiiy
Do uzasadnienia idiotyzmu należy jeszcze doliczyć "nieszczęśników" twierdzących, że zostali złapani na dziecko, a gumy nie założyli.

tak myślałam że i mnie obrazisz jeśli coś napiszesz a jestem dziewicą :-)

hjkhkujikhiiy Dobrze, skarbeńku, ju wszyscy wiemy jaka to z Ciebie zajebista, wyzwolona, doświadczona i ociekajaca promiskutyzimem suczka. Tylko czy Ty sie chwalisz czy zalisz ??

Gość hjkhkujikhiiy
Ani to, ani to. Po prostu rozmawiam. Są tu laski mające jednego faceta, będące na hormonach to ja stanowię przeciwwagę dla nich. :P

Przesadzasz. Malo kto z samego rana leci do swojej obecnej by nadawać na byłą. Z kim Ty się spotykasz? Oczywiście, że hiperbolizuje, dla podkreślenia różnicy między stwierdzeniem faktu, a braku szacunku dla byłej.

"Większość facetów bez problemu mogła nawet dwa razy" chyba TYLKO 2 razy :o smutne, smutne. "Nigdy nie miałam większych problemów z orgazmami" ale za to z głową masz.

=> Roxxi123 Tedy widać ty z tych co się o wszystko obrażają. To juz nie mój problem.

hjkhkujikhiiy - jesteś tylko darmową dupodajką, która nawet gumki kupuje. a oni chętnie zakładają, żeby się czymś od takiej bladzi jak ty nie zarazić. widzisz, ludzie, którzy się kochają, chcą czuć siebie nawzajem, a nie jakieś tworzywa sztuczne. jeszcze tylko brakuje minety przez folię do kolekcji tych "doznań tekstylnych" :D ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro zadowalasz się pięciominutowym seksem w dyskotekowym kiblu?

Gość hjkhkujikhiiy
Bez przesady. Dwa razy pod rząd to nie jest mało. Za trzecim razem nie wytworzy się tyle spermy do wytrysku i facet nie ma już takich wrażeń. Ja też nie jestem jakąś maszyną. Ale jak chcesz to możesz robić to nawet i kilka godzin bez przerwy, ale pewnie tylko w twojej fantazji. Normalnie to trzeba odsapnąć chociaż godzinkę i nabrać sił.

Gość hjkhkujikhiiy
"widzisz, ludzie, którzy się kochają, chcą czuć siebie nawzajem" Żeby nie poczuć chuja to musi być on naprawdę mały. Współczuję. :o A jak ludzie się kochają to facet nie będzie kazał kobiecie faszerować się hormonami, więc zły argument.

Gość hjkhkujikhiiy
Do tego widać jak bardzo faceci kochają te swoje worki na spermę po tym, że większość mogę mieć bez problemu mimo domowej dajki. :) Nie ma to jak ta twoja miłość. :)

hjkhkujikhiiy Do tego widać jak bardzo faceci kochają te swoje worki na spermę po tym, że większość mogę mieć bez problemu mimo domowej dajki. Nie ma to jak ta twoja miłość. a Ty nie rozumiesz, ze to na Ciebie lecą skonczeni frajerzy :O??

boshe, jaka ona durna :o chodzi o czucie dotyku czyjejś skóry tępa kretynko :D kiedyś ci ta guma pęknie i będziesz miała śliczną pamiątkę po chłopcu z dyskoteki. bez odbioru tępoto.

Gość lepiej jak peronowa mewka
kiedys prostytutki się badały , bo jak nie to na rewir.Ale jak za darmo to co tu wymagać od darmowego wora na zalanie pauki

Gość hjkhkujikhiiy
Tak sobie to tłumacz. Może twój też kiedyś zamoczył sobie w innej, a nawet o tym nie wiesz. Też nazwiesz go frajerem? Prawda jest taka, że większość romansów pozostaje tajemnicą, a żona jak się dowiaduje to ostatnia. Zresztą miewam też wolnych facetów, takich jak ja, którzy lubią po prostu seks.

Enfant - na nią lecą frustraci, którzy jej wkręcają jakiś tekst o tym, że mają dziewczynę. a ona to wszystko łyka i czuje się taaaaka wspaniała. bo ktoś ją przepchał. alleluja, wsadził chuja! :D

Nie z tych :-) Mogę rozmawiać o wszystkim z kimś kto ma do mnie szacunek , i nie traci go wtedy kiedy mamy inne zdanie. Czarna Dalia zgadzam się z Tobą .Dla mnie facet wypowiadający się żle o byłej jest skreślony

hjkhkujikhiiy " "Tak sobie to tłumacz. Może twój też kiedyś zamoczył sobie w innej, a nawet o tym nie wiesz. Też nazwiesz go frajerem? " tak. tez byłby frajerem, bez wyjątku Prawda jest taka, że większość romansów pozostaje tajemnicą, a żona jak się dowiaduje to ostatnia. " nie nazwywaj jebania w zaszczanym kiblu w klubach romansem :O "Zresztą miewam też wolnych facetów, takich jak ja, którzy lubią po prostu seks." wow, no to pogratulowac :P

Gość hjkhkujikhiiy
re-min-ka ale masz krótką pamięć... "kiedyś ci ta guma pęknie i będziesz miała śliczną pamiątkę po chłopcu z dyskoteki" A ciebie zawiedzie pigułka, bo np. zwymiotujesz ją, a chłopak uzna, że chciałaś go wrobić w dziecko i cię kopnie w to twoje grube dupsko i będziesz zapierdalać po alimenty do sądu. Ja się bać o nic nie muszę.

Gość Kamecha dawny Jarek84
reminka i kaliban polać wam :classic_cool:🖐️

Gość hjkhkujikhiiy
walą mnie w dupsko i nigdy nie zajdę