Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffa2011

Ciezka sytuacja, pomozcie!!!

Polecane posty

Pisze tutaj na forum, poniewaz mam nadzieje ze mi pomozecie....;( Moj problem dotyczy tego ze studiuje zaocznie Pedagogike, bardzo duzo place na miesiac bo az 560zł za szkole, moja mama ma najnizsza wyplate mieszkamy z ojcem, ktory pracuje ale onn nie daje nam w ogole poieniedzy itd... zyjemy z nim jak kot z psem... ja wczesniej jak miAlam staz to mialam pieniadze na szkole teraz niestety nie mam jej juz z czego placic.. szukam jakiejkolwiek pracy ale nigdzie nie chca przyjmowac studentow, tymbardziej ze chca zeby ich pracownik byl dyspozycyjny a ja mam co 2 tyg szkole sob-niedz i mama nie jest w stanie dac mi pieniedzy na szkole, bo musimy z czegos zyc... POmozcie mi jak mam starac sie o stypendium socj. w mojej szkole skoro jak beda chcieli rowniez dochody ojca gdzie on tez ma najnizsza pensje too nie wyjdzie mi 600zł na 1 czlonka rodziny, mimo ze onn nam nie daje pieniedzy na zycie.....

Gość maniollo
trudna sytuacja i musisz rozwiazac ja sama. teraz sa wakacje wyjedz za granice zarob i ew wroc skoro nie ma pracy w polsce.

Gość abcdexxxxxxxxxxxxxxxxx
idz do mopsu lub gopsu i straj sie o zasilek tzw celowy i jako ten cel wpiszesz dopłatę do studiów, idz porozmawiaj z pracownikiem socjalnym to ci pomoze

Gość abcdexxxxxxxxxxxxxxxxx
albo ewentualnie wez dziekanke i idz do pracy

Nikt mnie nie wezmie na granice na 2 miesiace, szukalAM OGLOSZE w interecie itd.. (DOPIERO TERAZ egzaminy mi sie skonczyly a 10 wrzesniA JUZ Zaczynam szkole)tymbardziej ze chwilowa praca rowniez mnie nie ratuje, bo to tylko na chwile by byla i tylko bym mogla zaplacic jakas czesc szkoly..;[

chodzisz na studia co 2 tygodnie na weekend to spokojnie normalna prace mozesz znalezc.

Zalezy w jakiej miejscowosci sie mieszka... w duzych miastach bez problemu przyjmuja studentow...u mnie w miejscowosci student jest stracony..;/ A do innego miasta nie op;laca mi sie przeprowadzac poniewaz mam prpoblem ze splata studiow a co dopuero z wynajmem mieszkaniA, ktore wtedy musialabym z kims wynajac, nie jest tak łatwo jak siee innym wydaje..:(

Gość 560 miesiecznie to strasznie
duzo! co to za uczelnia?