Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poco

co sądzicie?

Polecane posty

Gość poco

poznałam faceta, z którym od trzech miesięcy pisze na gg, on jest spokojny, nieśmiały, łatwo ulega innym ludziom, a ja też jestem spokojna osoba, troszkę może niesmiała tez, i ja to uwazam za moje wady, czy wchodzić w związek z taka osobą, mam poważne wątpliwości, uważam, że łatwiej w życiu maja osoby śmielsze, a na pewno nie ma zauroczenia zmojej strony, widziałam go dwa razy co sądzicie?

Gość poco
dodam jeszcze, że jest czarnoskórym mieszkającym w pobliskim ośrodku dla uchodźców. wysłał mi kilka fotek i rzeczywiście jego pałka jest imponująca :)

jak nie ma zauroczenia, facec ci nie imponuje, nie podoba ci sie ten typ chłopaka to po co wchodzic w zwiazek ? tylko dlatego by kogoś miec?

Gość poco
mam 28 lat i mam wrażenie, że juz sie nigdy nie zaurocze

To nie jest powód by chopakowi zajmowac czas jakims zwiazkiem z rozsadku... mozesz go zranic... co z tego ze masz 28 ? Jak sie nie zauroczysz trudno... ty tylko bedziesz miała zmarnowane zycie a nie jeszcze do tego bagna chcesz wciagac niewinnego faceta...

revolver, co tak ostro? ;) autorko, ważne jest, czy dobrze się rozumiecie i potraficie miło spędzić zawsze wspólny czas a nie czy on jest przebojowy i śmiały :classic_cool:

Gość poco
tylko on jak idzie na spotkanie to nie powinien wyjawiać tak prosto z mostu jaki jest, tylko czymś próbować zainponować, lepiej sie rozmawiaz ta osoba na gg niż w realu

Gość poco
a nie my na spotkaniu dyskutujemy jaki on jest

revolver, co tak ostro? autorka wolała by pewnego siebie faceta , a nie ciepłe kluchy...;)