Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dobre Mzimu

Uzytkownicy Mac-ow - sa tu jacys?

Polecane posty

witam. ktos chetny do wymiany doswiadczen? nie ukrywam, ze zalezy mi na doswiadczonych uzytkownikach, choc chetnie pomoge poczatkujacym, jesli tylko potrafie.

o, fajnie. ja lubie eksperymentowac i czesto wpadam w rozne tarapaty :D np. juz zainstalowalam liona i teraz borykam sie z roznymi 'bugami'. ale zawsze sobie sama radze.

lion to najnowszy operacyjny ? ja to nawet nie wiem jaki mam , a bugi to nie wiem co to jest ma co prawda czasem problem że mi się wyłacza znienacka , a najpierw zaczyna masakrycznie wiatrakiem kręcić , naprawiam go waląc go po pleckach

:D tak, lion to najnowszy, ale jeszcze nie wyszedl 'do ludzi'. a o systemie dowiesz sie klkajac w jablko na pasku po lewej.

no ja mam, ale co tu dużo pisać. Działa, hula, śmiga, się nie psuje, wirusów przecież nie łapie to nad czym tu dywagować? :)

ciesze sie, ze ci wszystko smiga i hula. ja jednak chcialam wymieniac doswiadczenia (np. podyskutowac o nowym os-ie) a nie podpisywac liste obecnosci. w kazdym badz razie dziekuje za odzew i pozdrawiam.