Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gGośkaA

Podoba mi się pewien chłopak a ja jestem z innego świata :(

Polecane posty

Gość gGośkaA

Podoba mi się pewien chłopak i nie wiem jak do niego zagadać.Mieszka w mojej miejscowości i na pewno zna mnie z widzenia bo często na siebie wpadamy.On jest dość wysoki koło 190cm, szczupły, ubiera się tak bosko że potrafiłabym się mu oddać bez kiwnięcia palcem.Tak bardzo mnie pociąga, często nosi proste niebieskie dżinsy, białą koszulkę, brązowe trapery i często nosi na plecach gitarę bo gra w zespole rockowym.Widać że jest takim outsiderem i żyje w swoim świecie dod którego pewnie nie wpuszcza ludzi z zewnątrz.Wiem o nim już tyle że bez pytania chciałabym zostać jego żoną :) problem w tym że nie wiem jak do niego zagadać.Niestety nie słucham rocka, nie gram na gitarze i nie mam o tym kompletnego pojęcia :( nie miałabym chyba tematu z nim ale bardzo chciałabym go poznać.Na jego widok dosłownie odrywa mnie od ziemi.

Gość musisz być zajebiście
płytka (ew możesz mieś 17 lat), żeby pisać, że możesz zostać żoną gościa, o którym nic nie wiesz poza tym, jaki się ubiera i na czym gra 🖐️

Gość gGośkaA
Znam go z opowieści jego znajomych, to bardzo dobry chłopak, z dobrej rodziny, ma pracę i ambicje, jest bardzo w porządku tylko nie wiem czy jest mną zainteresowany.Wątpię by był jakimś ukrytym w sobie cichym mordercom i tak dalej.