Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezawodna kaffe

Poczta na interii... Kasowanie przez admina

Polecane posty

Gość Niezawodna kaffe

Dlaczego na innych pocztach tak nie ma? A tu jest..że jak się człowiek nie loguje.. długo. To po zalogowaniu ma komunikat, że skasowano maile! Co to za praktyki? a to długo to też dziwne..5 lata temu nie logowałam się około 2-3 miesięcy i skasowali. Wkurzyłam się, bo miałam ważne maile z pracy! I od ważnych ludzi, z którymi współpracowałam. Chciałam je, chocby na pamiątke.. Niedawno około 2 lata temu nie logowałam się dobre 2 miesiące..i miałam maile... były.co mnie zdziwiło.. A teraz wchodzę, fakt mam inną pocztę i na tę nie wchodziłam. I nie mam nic..znowu skasowane...I człowiek nawet nie wie, czy jakiś pracodawca coś napisał czy nie, bo sakoswane. Jak to można odzyskac??? I dlaczego oni tak robią!? Niech jakiś haker to wytłumaczy, akurat pije kawe to poczytam! Albo kolega admina interri wytłumaczy o co chodzi?? I że to głupota.

Gość to pewnie ubowcyyyy
węszą.. ale ja nie logowałem się więcej niż 60 dni i maile miałem. Innym razem nie logowałem się 60 dni i je skasowali. Co za brak konsekwencji:classic_cool: Mam pocztę na wp.pl tak nie robią:D i sobie chwalę!

no na interii tak robia, mi tez tak zrobili kilka razy. nie zmienisz tego, lepiej zaloz poczte gdzie indziej bo interia zawsze tak robi jak sie dlugo nie logujesz czysci ci konto do zera

Gość niezawodna poczta
no zauważyłam...chociaż na portalu dobreprogramy siedzą cicho. Ale wiem z tego portalu, że jest program do odzyskiwania no ale płatne. I chyba od hakerów.. Takie praktyki są głupie. To po co ta poczta? Straciłam korespodencje z pisarką06..itp. f! Ale onet nie lepszy..hasła moje nie pasują..Bo niby wyciekło coś..I musieli tak zrobic, czytałam artykuł. Rozmawiałam z kolegą też słyszał, ale poczte ma na o2.pl A co mnie to obchodzi??? Ja nie mogę zalogowac się na pocztę. A tez nie wiem, czy mi ktoś coś nie odpisał np odnośnie książeczki w sprawie której pisałam? f! A na onecie co mam zrobić? moje hasło nie pasuje..

Gość pietloooooooooooooo
pewnie na onecie miał pocztę miała jakas persona polityczna to wyciekło:P