Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie smutna

Czy Wasi faceci mówią Wam miłe rzeczy?

Polecane posty

Gość taka sobie smutna

Okazują Wam czułość,spontanicznym buziakiem? lub mówią po prostu ładnie dziś wyglądasz kochanie :) U mnie tego nie ma i nie było dawno :(

Gość pewnie..bardzo czesto
bez tego sie nie da ...

Gość taka sobie smutna
Rzadko ale jednak,u mnie nie ma nawet rzadko.

nie chce sie chwalic ale mam tak codziennie :D przyznam ze czasami za duzo tych czulosci :P hmmmm moze powinna to bardziej docenic :O

Quis leget haec nie chce sie chwalic ale mam tak codziennie przyznam ze czasami za duzo tych czulosci hmmmm moze powinna to bardziej docenic "" Z czasem to minie :) zobaczysz :D

Gość klk
każdego dnia (razem 5 lat) :)

Może to real miłosć jest :P i będzie tak do końca waszego, któregoś dnia :D Nie wierze w miłość. Ale życze wam naj naj i w ogóle, złota i platyny :P

Gość taka sobie smutna
No właśnie a my 11 lat razem :O takie stare dobre małżeństwo :O same kłótnie,tylko On tego nie widzi :(

Gość Evvvvka
Całusy, przytulenia, czy chocby czuły gest jak pogłaskanie, objęcie ramieniem: Codziennie przez wiekszosc czasu jaki razem spedzamy;) Chyba oboje jesteśmy ludzmi, ktorzy bardzo potrzebują kontaktu fizycznego z bliską osobą A i jestemy razem 5 lat, 2 lata mieszkamy razem

Gość taka sobie smutna
Wiem że wina jest po obu stronach,ale ja już też nie potrafię się tak otworzyć i nawet nie chce :(

Gość alkass
mhhm ostatnio usłyszałam chamskie----pierdol sie bo nie bylo obiadu----zapamietam to do konca zycia.,potem wieczorem uslyszałam jak to mu z mną dobrze.... nie wiem w które slowa wierzyc ale komplemetu tu nie widze

Współczuje ale tak to jest. Faceci nie mają głębszych uczuć. Szukają kogoś kto będzie im prasował i gotował pod pryzmatem związku....

Gość taka sobie smutna
Mój mnie nazywa koniosrajem :(

Gość taka sobie smutna
kinky nie każdy taki jest są faceci którzy potrafią zadbać o kobietę a są tacy którzy sama wiesz jacy...noooo różni są.

Rózni.... większość powiela te same schematy. Z góry przepraszam, ale to Wy moje miłe, dajecie sie złapać amantom na miłe ciepłe słówka, a potem płaczecie na kafe. Zapominając o, naprawdę dobrych, samotnych chłopakach, nie żadne. Cuda... od co, zwykłe chłopaki myslący co bedzie jutro......

Gość dobraradaniejestzla
my jestesmy ze soba 2 lata. od 8 m-cy mieszkamy razem, za rok bierzemy slub. ja mam 24, on 32 lata. czesto sie klocimy, czesto dąsamy, ale ja rowniez czesto slysze od niego przemiłe slowa ! NIE WIEM CZY DLATEGO ZE 2 LATA TO MAŁO ????? wsumie mieszkajac razem nie ma znaczenia... bo obie osoby powszednieją :) mowi mi, ze jestem najpiekniejsza, najseksowniejsza... ze bardzo mnie kocha. gdy jest w pracy dzwoni, pisze mile sms-y... chciala bym, aby to nie zniknelo nawet za 3-5-9 lat....

tak sie skalada ze nikt mnie nie zlapal na mile slowka. nie jestem tego typu kobieta ktora na dobry bajer poleci :D Ty chyba masz jakies problemy w stosunkach damsko- męskich :P

Gość taka sobie smutna
Nie chodzi o cukrowanie tylko o normalne czułości :)

Gość bronka w kropki
Mój jest strasznie czuły ciągle mnie całuje, ściska, przytula mówi ze jestem śliczna i mnie kocha najbardziej na świecie itd . Czasem aż mnie to męczy ale jak widzę nie mam co narzekać tylko powinnam się cieszyć :) ja 32 on 34 od 13 lat razem 7lat po ślubie