Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie smutna

Czy Wasi faceci mówią Wam miłe rzeczy?

Polecane posty

Gość gladiorasss
2 lata związku i naprzmienne teksty jaka to jestem sliczna i jaka to jestem tępa.......

Quis leget haec tak sie skalada ze nikt mnie nie zlapal na mile slowka. nie jestem tego typu kobieta ktora na dobry bajer poleci Ty chyba masz jakies problemy w stosunkach damsko- męskich""" Czyli trafiłaś na dobrego, zrównoważonego faceta :) Czy to do mnie było, właściwie ? Adresuj swoje wypowiedzi :)

Gość Evvvvka
knky Jestes kobietą czy facetem? Zresztą to chyba bez znaczenie bo niewątpliwie masz jakis problem probujesz wszystkim naokoło wmowic ze twoje porazki w związkach są normą. A moze winy trzeba poszukac w sobie?

Gość ksiądz Natanek
Seksmaszyna Thats my name, beach Kinky, a plaża też ci się przedstawiła?

Evvvvka Nie wiem w kim chcesz szukać winy... we mnie nie szukaj, ponieważ mnie nie znasz :D 🖐️ tyle w temacie :)

Quis leget haec kinky reggae sory zapomnialam zaadresować wiadomość Ty chyba masz jakies problemy w stosunkach damsko- męskich ???""" A kto ich nie ma ? :) Nie powielaj zdań prowokacji :P

Gość zdecydowana ja
Mój mi często okazuje miłość, mówi różne komplementy , ale bardzo rzadko mówi że jestem piękna. Trochę mi smutno z tego powodu , bo i tak mam bardzo niską samoocene. Ale jak mówi , że jestem idealna to mi lepiej ;) razem 2 lata

Gość ghfghfhgfghfg
a ja słysze tylko komplementy z ust obcych wszyscy mnie chwalą faceci kobiety ale nie mój od niego słysze że jestem albo za gruba albo za chuda albo cycki mam za małe cellulit rozstepy że nie jestem marylin monroe że jestem jebanym debilem albo pierdolonym downem razem 1,5 roku 0,5 roczku dziecko juz w drugim miesiącu bycia razem słyszałam wyzwiska tylko na początku mi pięknował i sexownował

Gość Evvvvka
nie znam i szczerze mowiąc zbytnio mnie nie obchodzi twoje bez watpienia głebokie wnetrze, odnosze sie jedynie do twoich śmiesznych, stronniczych i nacechowanych negatywnie wypowiedzi o męzczyznach i związkach. NIe musze byc wrozką ani psychologiem zeby takie teorie wysnuwac:)

Gość ghfghfhgfghfg
dodam że codziennie gdy ide słysze że jestem super gwiazdą najpiekniejsza na świecie oświadczali mi sie na ulicy szczeki wszystkim opadają tylko dla mojego nie jestem wystarczająca

Evvvvka nie znam i szczerze mowiąc zbytnio mnie nie obchodzi twoje bez watpienia głebokie wnetrze, odnosze sie jedynie do twoich śmiesznych, stronniczych i nacechowanych negatywnie wypowiedzi o męzczyznach i związkach. NIe musze byc wrozką ani psychologiem zeby takie teorie wysnuwac"" Hmmm, wnioskujesz po kilku moich postach ? Gratuluje talentu, no normalnie studia psychologiczne sie kłaniają i zapraszają na rozwijanie umiejetności analizowania ludzi.... :P ghfghfhgfghfg a ja słysze tylko komplementy z ust obcych wszyscy mnie chwalą faceci kobiety ale nie mój od niego słysze że jestem albo za gruba albo za chuda albo cycki mam za małe cellulit rozstepy że nie jestem marylin monroe że jestem j**anym debilem albo pie**olonym downem razem 1,5 roku 0,5 roczku dziecko juz w drugim miesiącu bycia razem słyszałam wyzwiska tylko na początku mi pięknował i sexownował""" chyba sobie jaja robisz, bo zaden normalny facet by nie mowił na matke swoich przyszłych dzieci :O

kinky reggae nic nie powielam :P ja nie mam problemow !!! :D Ty najwidoczniej masz problemy albo ktos cie skrzywdził skoro ciagle twierdzisz ze wszystko co dobre w zwiazku kiedys sie skonczy.

Gość Evvvvka
szkoda mi czasu na frustratke, spadam:) to temat idealny dla ciebie by pielegnowac swoje frustracje i pod kazdym postem mowiącym o pozytywnych relacjach w związku pisac ze to minie (:D:D) a tam gdzie mowa o problemach idealnie pasuje komentarz ze to jedyny słuszny schemat:)

Quis leget haec Wszystko jest względne, mało szczęśliwych związków jest. Ciesz sie swoim szczęsciem, ale zapominaj że większość nie znajdzie ukojenia w drugiej osobie :) Czas zaciera szczęscie i odsłania ciernie :O

Nie moja wina że przeganiam głąbów swoją elokwencją :classic_cool: Jaki temat by mógł byc ciekawy...... hmmm :D Coś na S..... Ssssssssss :D Seks :classic_cool: ? :P

Frytka ? :D Serio, co możesz powiedzieć. Jesteś doopa :classic_cool: :P więc bardziej sie kryjesz z takimi tematami. Ja facet więc wszystko wywalam na pierwszy plan :)