Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblelblbb

zaproszenia dla rodziców???

Polecane posty

Gość bleblelblbb

Rodzice mojego narzeczonego są oburzeni, ze nie dostali zaproszenia na ślub i wesele. Troche kicha wyszła, moi rodzce powiedzieli, że się nie daje zaproszeń rodzicom,bo oni są jakby organizatorami. W moim przypadku akurat są. przyszli teściowie są oburzeni, mina im mocno zrzedla jak nie dalismy im zaproszenia, podczas gdy brat narzeczonego dostał razem ze swoją dziewczyną. masakra co nie?

Moi by byli chyba oburzeni, jakby dostali zaproszenie na mój ślub... :-0 bo zostaliby potraktowani przedmiotowo, jak pozostali goście... a chyba jednak nie są zwykłymi gośćmi na tej uroczystości.. i dobrze Twoi rodzice mówią, że rodzice bardzo często sa organizatorami takiej imprezy.. a nawet jeśli nie są, w sensie finansowym, to zawsze jakieś tam 5 groszy swoje wtrącą i większość decyzji konsultujecie z nimi..

Gość bleblelblbb
no moi rodzice nie dostali, sami mówili ze to niewypada przecież i tak się nie robi. Rodzice także są ważni na uroczystości, nie sa zwykłymi goścmi, robi się podziękowania, błogosławieństwo, te sprawy. no ale moi teściowie się obrazili :D tzn nie powiedzieli wprost, ale widziałam po minie ze coś nie halo.. :D:D

Ja tesciom tez nie dalam bo wiem ze sie nie daje rodzicom i bylo to naturalne ,lecz wiedzialam ze moja mama ma inne podejscie do tego wiec dostala zaproszenie.

Gość ooona
a na moim weselu teściów nie będzie :)

przygotuj zaproszenie w jakiejsc fajnen i wyszukanej formie, potem powiedz, ze wtedy dawaliscie gosciom, a oni sa tam tak wazni jak wy etc i obrucicie to w sukces...no bo przeciez nie zapomnieliscie ;D

u mnie na zaproszeniach było napisane, że zapraszamy wraz z rodzicami. więc chyba głupio by wyszło jakbyśmy im dali zaproszenia - tak jakby zapraszali samych siebie ;)

Gość bleblelblbb
no my tez mamy ze zapraszamy wraz z rodzicami. ale teściowie się oburzyli, że nie ma dla nich zaproszenia. co dla mnie jest jakimś totalnym kosmosem :D