Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Chciałbym żyć ze 100 lat temu...

Polecane posty

Staszku - no dobrze, to nie jest problem,tylko aż tak żałujesz,że to wszystko powiedziałeś? Chciałam tylko w jakiś sposób Ci pomóc :( Menstruacja - W sismach taką rodzinę stworzyłeś?:O Skończ już bo widzę,że jakiś niespełniony jesteś a to co piszesz jest żałosne 🖐️

Z drugiej strony... :classic_cool: może bym tak napisała :D ale gdyby nie dzieliła nas cała Polska. :D

nie wierzę w magię słów, wolę już nie pisać o sobie bo bardziej cierpię. bo to przyszedłem na kafe aby zapomnieć o sobie i zająć się problemami innych, i tak niech zostanie. i tak każdy kiedyś odejdzie z kafe i każdy o sobie zapomni, nie ma się co tym interesować

Niedziel do mnie przyjeżdza w 31' tzn mi obiecał :( .. co z tego wyjdzie to nie wiem 😭 Staszek - ok,rozumiem - nie było tematu ;)

wiecie co, skręciłam sobie skręta z herbaty i yebie w całym mieszkaniu :(

Czemu akurat Wenecja?:O Nie chcę być niemiła,ale czy proszek musi to ''zrobić'' z nami? Jakoś jej nie lubię :O

Gość seksizm, a ortografia lezy
Staszek spod monopolowego, dwa razy napisales : nie potrzebnie, poprawnie: niepotrzebnie - popraw sie moj drogi, bo dwa z plusem bedzie

Wenecja... no pomyśl... niedziela, ostatnia niedziela, moje 44 urodziny... 44 jak u Mickiewicza... szklanka wódki, Fogg, prostytutka, rewolwery czarnoprochowe... i śmierć w Wenecji... jakie to piękne :O

bo kiedyś staszku sobie tak wywnioskowałam,pisałeś mniej więcej skąd jesteś..a ja zapamiętałam,że to daleko ode mnie no i tak mi się utrwaliło.:)

seksizm - Idź na temat proszka,tam sie roi od błędów. niedziel - nie bądź egoistą :O To będą też moje 40/41 urodziny nie chcę tego robić w Wenecji!:(

Nie przeszkadza,pisz sobie..najwyżej będę Cię ignorować, nie wiem jak reszta :)

No to z tego co zapamiętałam to gdzieś na dole,zgadza się? :)

pod warunkiem,że Ty spotkasz się razem z nami :) Bez żadnych głupich skojarzeń proszę :classic_cool:

A Ty potrzebujesz czyjejś aprobaty żeby się tutaj udzielać?Dopóki nie będziesz pisał o swoich ukrytych fantazjach seksualnych mogę Cię czytac :) Tak ja na samej górze ;)