Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Chciałbym żyć ze 100 lat temu...

Polecane posty

a Ty co się koorwa w swatkę bawisz czy co? Masz jakieś ukryte potrzeby? Ja sobie poradzę o mnie się nie martw,sobą sie zajmij 🖐️ Staszek - Fajnie się czujesz ale co dalej? Napisałeś,że dasz sobie szansę,że poczekasz..a jednocześnie ją sobie odbierasz..

Ja pierdziele,chłopie! Ty jesteś jakiś niewyżyty :O No przykro mi ale tutaj chyba nie znajdziesz bratniejsz duszy :classic_cool:🖐️ Staszku - 🌼 ale ja kiedyś walczyłam z czymś podobnym co Ty..Nie potrafiłam kochać z tym,że nie znałam tego uczucia,właściwie to nigdy go nie zaznałam tak naprawdę..i to było przyczyną większości problemów:(

a tak na koniec, nie potrzebnie zawracasz sobie mną głowę blowwww, posty niczego nie zmieniają, to tylko wirtualny świat w którym zapominam o swoim realnym życiu. nie zmienisz wielu rzeczy, ciesz się swoim życiem i nigdy się nie poddawaj :-)

Staszek - wiem,że nie zmienię ,nawet nie próbuję,wszystko zależy tylko od Ciebie..i nie,że niepotrzebnie zawracam sobie tym głowę... po prostu jestem na takie rzeczy bardzo wyczulona :)

To było do mnie czy do menstruacji? Menstruacja - Czy Ty jesteś zdrowy na umyśle?Bo tak sobie myślę,że chyba jednak nie :O :classic_cool:

Dlaczego tak trudno napisać . Niedzieli umów się ze mną , może poznamy się lepiej , może coś więcej z tego wyniknie ? Blowww umów się ze mną itd.Staszek może ty się umówisz ? Macie wspólne tematy , rozumiecie się dobrze. Seks na początku może nie wychodzić, ale po pewnym czasie orgazmy potężne będą. Uśmiechy na buziach zawitają, problem bez problemu. Wygraliśśśśśśśmy! Dawno temu , gdzieś w niewielkiej miejscowości, w centrum europy , żyło małżeństwo jakich zdawać by się mogło w dzisiejszych czasach nie uświadczymy, para doskonała .A historia zaczyna się tak...