Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodta

powiedzialam w emocjach ze chce kase za sex

Polecane posty

Gość dodta

kurcze, wczoraj wkurzył mnie pewnien facet...typ kolesia co raz się odzywa raz nie< czasmi dzwoni nawet o 23!!nie odbieralam od niego ntelefonu juz kilka dni>>> a wczoraj upiłam sie i chccąć go wkurzyć, zadzwonilam do iego o 24 Mial komorke wyl, za 15 Mn odzwonil.. Nie pamiętam o czym dokładnie gadaliśmy (bylam juz ostro nawalona) ale gadalismy ponad 30 min... Pamietam ze on powiedzial ze chcialby isc ze mna do lozka< bo strasznie go krece>>> a ja na to w przyplewie emocji z pojde z nim do lozka jak mi za to zaplci... I teraz mi strasznie glupio:(

Gość eheehe
no i dobrze zrobiłas za darmo nawet zona mezowi nie daje

Gość ciekawski ?
a ile chciałaś?

Gość dodta
tak srednio pamietam ta rozmowe< ale powiedziałam ze tysiaka chce:)

odurezni alkoholem ludzie wreszcie zaczynaja byc soba i wychodzi z nich prawdziwa natura - ty najwidoczniej masz nature prostytutki albo to chodzi ci po glowie;-)) nie marwt sie bo to nie jest karalne;-)) co do wpisu powyzej - to przez zabawne "zona nie daje za darmo mezowi" - jak sie nauczysz kochanenka z seksu tez brac a nie tylko dawac to moze i sama bedziesz chciala doplacac;-))))) wspolczuje partnerow;/

Gość szczerość najważniejsza jest
tysiak to sporo, jak będzie chciał za kasę to znajdzie taniej To jak w dowcipie: - czy prześpi się Pani za milion złotych? - za milion? no wie Pan... hmmm... zgoda - a za 10 złotych? - coś pan, masz mnie za dz...kę? - to już ustaliliśmy, teraz się targujemy

Gość dodta
tak mam w głowie takie mysli ze chce sexsu za kase... Ale uwazam ze facet sobie na to zasluzyl, jesli otwarcie mowi mi ze chce isc ze mna do lozka to sorry>>>

Gość doradzę szczerze
Za kasę to profesjonalisty chodzą z każdym. Stary, brzydki, niedomyty, zboczony... w tym biznesie sie raczej nie wybiera. A można trafić na niebezpiecznego. No i chorobę też można złapać. A i raczej nie opowida się znajomym czy rodzinie co robi się w "biurze". Trudno też takie doświadczenie zawodowe wpisać do CV. I w pewnym wieku wypada się z zawodu. Ale jak kto woli. Tysiak jednak to sporo, jakby ten facet chciał taką za kasę, to może przebierać, wybierać za pięć razy mniej. Rynek, niestety, ma swoje prawa.

Gość dodta
wiem ze tysiak to sporo< ale po pijaku czlowiek nie mysli

Gość dodta
hehe< zadzwonił jak gdyby nigdy nic i powiedział ze chce sie spotkac:)