Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość give me everything

Zioła do picia na włosy i paznokcie.........

Polecane posty

Gość give me everything

strasznie przerzedziły mi sie włosy w ostatnim czasie i już nie wiem co robić. brałam kiedyś skrzypowite, humavit i skrzyp bioOgrody, ale nie zauważyłam wtedy żadnej poprawy. teraz chciałabym sprobować z ziołami, ale nie wiem jakie kupić. czy lepiej gotową mieszanke do zaparzania w torebkach, czy może oddzielny susz pokrzywy i skrzypu. pił ktoś z was? wiem, że jest to długotrwała kuracja, ale akurat zioła pić lubie wiec warto sprobować.

Gość give me everything
Kinky też czasem jaram dobre ziółko, ale akurat tu chodzi o zioła z apteki :classic_cool:

Gość give me everything
hopla :)

Gość łojeeejkuu
Możesz robić mieszankę. Wpisz w google klub pijaczek PP i wyskoczy ci forum wizaż, tam jest obszerny wątek o tych ziołach. dobry szampon wzmacniający, jakaś odżywka (np. wax), maseczka raz lub dwa w tygodniu (np. z jajek i olejku rycynowego). Przy systematyczności efekty na pewno pojawią się po miesiącu.

Gość pummka
Najpierw zrób sobie morfologię.Jeśli to niedokrwistość spowodowala wypadanie włosow to najpierw wylecz,a włosy same odrosnąTak miałam,leczylam BIOFEREM,sokiem z burakow,herbatą z pokrzywy,cebulą na kanapkch w ilości połówka dziennie.Kosmetyki były tylko dodatkiemWyleczyłam anemię to i włosy zaczęły rosnać.Powodzenia życzę.

Gość give me everything
dzieki dziewczyny za rady :)

Gość niko774
Niestety również mama problem z wypadaniem włosów jak i siwizną;/ Moja żona postanowiła mi pomóc i zakupiła Profolan http://wypadaniewlosow.milejdi.pl nie wiem skąd o nim usłyszała ale jest rewelacyjny po miesiącu moje włosy stały się wyraźnie gęstsze a i kolor włosów wrócił do normalności. Zero siwizny i teraz mogę cieszyć się w końcu moim wyglądem;) Bo nie chciałem wyglądać jak dziadek w wieku 22 lat;)

Gość Migea
Ja zażywałam przez kilka miesięcy kompleks witaminowy Harmonella, wiosną tak na wzmocnienie organizmu po zimie i na do witaminizowanie sie i po tej kuracji zauważyłam własnie wzmocnienie sie włosów i paznokci oraz poprawe stanu skóry. Oprócz standardowych witamin, kompleks ten zawiera selen i cynk, które wpływają na wzmocnienie włosów.

Gość Zielarskie2
Oczywiście że takie zioła istnieją możesz zajrzeć do sklepu zielarskiego na przykład http://zielarzradzi.pl/ i znajdziesz coś dla siebie

Gość gość
- olej z wiesiołka w kapsułkach Gal - cynk - biotyna - skrzyp i pokrzywa

Gość gość
Pokrzywę mam w soku, smaczny nie jest ale jakoś się zmuszam do picia. Lepiej mi idzie z biotyną, ponieważ jest w postaci maleńkiej tabletki z Biotebalu. Grunt to być systematycznym, wtedy efekty są dość szybko widoczne.

Gość gość
Racja, jeśli bierzesz go regularnie, to efekty będą widoczne naprawdę szybko. U mnie zawsze paznokcie słabną razem z włosami, dlatego nauczona doświadczeniem, wiem, jak szybko temu zaradzić.

Gość Stasek

Pokrzywa do picia a Biotebal men do wzmacniania włosów od zewnątrz. Będzie skuteczna terapia na wypadanie włosów. Sam jestem od miesiąca na takiej kuracji i uważam, że doskonale wpływa na moje włosy.