Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana siostra....

zachowanie po kokainie-pomocy

Polecane posty

Czy ktos sie orientuje , jak zachowuje się osoba zażywająca kokainę , nie mam o tym pojęcia , a widzę osobę , ktorej kompletnie nie poznaję.

Gość 10010..
Nie pytaj,tylko dzwoń po pogotowie.Moze przedawkowała????

Gość Maryjetta.
Z tego co pamietam rozmawialam sama ze soba. Odbijalo sie w mojej glowie non stop echo piosenki z dyskoteki...nie moglam tego z glowy wyrzucic. Wiele nie pamietam,nie wiem jaki mialam wyraz twarzy, ale wiem ze gadalam sama do siebie,do posagu w Siemianowicach i takie tam

Gość kokolinooooo
po koksie zależy w odpowiedniej dawce pełen luz uśmiech na twarzy i zero stresu po przedawkowaniu schiza i śpiączka zatrzymanie akcji serca udar albo wylew.Jeżeli coś jest nie tak to dzwoń po karetke bo jak zapaści dostanie to już słabo.Wtedy o życiu decydują tylko minuty

olewa wszystko i wszystkich , notorycznie klamie , znika na kilka dni , nie umie nic zorganizowac , jest obojetna , nie ma uczuc wyzszych , ma 28 lat , mam informacje , ze wdycha koke razem ze swoim panem , mdleje

Gość kokolinooooo
Maryjetta to koksu nie bralas predzej po amfie masz taka jazde ze przez kilka godzin slyszysz muzyke i gadasz ze soba nie po koksie

. . dziewczyny, przecież to zalezy- niektózy po kokainie/amfetaminie zachowują się "normalnie" ... zarzywają by nie czuć zmęczenia, by efektywniej pracować, by schudnąć- powody są różne... to zalezy od dawki... zachowania typu mówienie do siebie, rozmawianie z pomnikami, wykrzywanie twarzy kojarzy mi się bardziej z kwasem lub tabletami... lub baaardzo dużej ilości koki/am

. . zwracaj uwage na szczękę- to narkotyki dodające energii i często trudno kontrolować zgryz- może wyglądać jakby bardzo intensywnie żuła gumę...nie będzie potrafiła skupić wzroku na rozmówcy... z kolei dłuższe zażywanie to objawy- utrata wagi, apetytu... dziwne, że mdleje-przecież koka i amfa dodają energii, siły... może jest na zjeściu? ale to raczej amfetamina niż koks....po kokainie nie ma aż takich efektów ubocznych:)