Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnkkkvnbvgjhbn

wzrost

Polecane posty

Gość nnnkkkvnbvgjhbn

Witam. Mam takie małe pytanko. Czy dla was kobiet taki ważny jest wzrost chłopaka>? Np. mój kolega ma 1,97 m wzrostu. Przecież to wielkolud jest! Ja mam 1,50 i to chyba jest lepszy wzrost. Jednak kobiety wybierają jego. On jest blondynem, a ja mam włosy ciemnie brąz. Po tych cechach, które podałem to do kogo byście prędzej zagadały lun dały swój numer telefonu?

Gość julian.assange
Jasne, ze juz lepiej miec ok 150 cm. Ja Ci stary powiem, ze jestem niewiele nizszy od twojego kumpla, mam 193 cm i dokładnie czuje się hujowo,jak kosmiczny wielkolud, mam wielkie stopy recei w ogole. Jestem kurwa od prawie wszystkich wyzszy o glowe, ludzie sie gapia, ciuchow dostac nie moge a panienki i tak mają mnie głeboko w dupie, w ogole uwagi nie zwracaja na mnie. Wytykaja mnie palcami, tylko z tego jestem znany"ooo to ten strasznie wysoki (i glupi)koles" ja pierdole

Fajne prowo...no rozumiem, co miało na celu, ale bez przesady...

Gość julian.assange
To jest sama prawda, kurwa wasza mac! W butach mam 195-196 cm, garbie sie, mam zjebaną postawe i w ogole. Jestem blady jak ściana i waze jakies 70 kg..Nigdy nie miałem laski,wszystkie tylko za moimi plecami zawsze gadały. Zawsze tylko bylem obserwowany, wytykany palcami i wysmiewany. Omijają mnie szerokim łukiem jak gówno

Gość Marilenka 74
Do wysokiego, zawsze!

Gość julian.assange
Z twarzy nie wygladam zle, to na pewno, ale wlasnie patykowaty jestem jak diabli. To tego rozmiar buta 47, długie jak cholera palce i w ogole... Ciagle chodze zestresowany przez to, jakbym mial 150-170 cm nie odstawałbym, a tak ciągle czuje na sobie wzrok ijuz słysze te teksty między laskami "popatrz, ale platfus ! wielki bydlak " etc.

Julian A. dla mnie wylbys skreslony z takim wygladem. Dla mnie nawet facet powyzej 180-182 juz jest nieatrakcyjny a co dopiero taki dlugasny chudzielec :o Nie, zdecydowanie faceci w stylu dlugi jak miesiac a chudy jak wyplata to nie dla mnie, sorry

Prawie dwa metry to dużo, ale lepiej niż np 1,6m. Taki facet jest niższy od każdej dziewczyny i nic mu nie pomoże. Wysoki i chudy dzięki diecie oraz treningowi może przytyć, nabrać masy mięśniowej i budzić respekt swoim wyglądem. Jeśli mimo diety nie moze przytyc to niech idzie do lekarza. Czasem jest szansa na pomoc. Niskiemu gościowi (ok 160) nic nie pomoże. Chyba, że będzie jakiś przebojowy, ale i tak u większości dziewczyn ma marne szanse.

Gość julian.assange
w pełni to rozumiem, to jest naprawde nieatrakcyjne jak gosc jest właśnie taki tyczkowaty... Moj znajomy ma 192 cm, waży mniej niż 70 kg i wiem jak to wygląda...

Gość julian.assange
Taaa... juz widze, jak respekt wzbudzam ja- blady jasny blondyn 193/70 - nawet większa masa mi nie pomoże

Ja bym wolała tego wielkoluda... sama mam 171cm wzrostu, to wstyd by mi było z nim sie publicznie pokazać :-0 mój facet ma ok. 185cm i jest tak w sam raz :) bo jak założę szpile, to jest akurat odrobine wyższy ode mnie. :)

julian.assange "To tego rozmiar buta 47" A to żle?:) "Ciagle chodze zestresowany przez to, jakbym mial 150-170 cm nie odstawałbym" Daj spokój, 150cm dla chłopaka to już kalectwo, powinna mu przysługiwać renta. :O Masz olbrzymi potencjał, wzrost jest ok, tylko musisz bardziej przybrać na masie i nie garbić się jak jebany Quasimodo.

Gość krytyczka
hmmmm...jakby to wam napisać? Jesteście ciapowaci i tyle! Mój ma dokładnie 1m 97cm ale do tego siłka (obowiązek, że aż czasami myśle że ważniejsza ode mnie;) i jest 115 kg w mięśniach. No ale wy wolicie się "garbić" i pożalić na kobiecym forum...;] ps. może konstruktywna krytyka pomoże wam zabrać się troche za siebie. Dziewczyny wolą dużych