Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarlinka

uzależnienie od kasy

Polecane posty

Gość sarlinka

Mam problem z mezem. Nie daje mi zadnej kasy, ma konto firmowe, do ktorego nie chce mi dac dostepu. Ja tez pracuje, ale duzo mniej i ciagle musze prosic go o pieniadze, a on mowi, ze nie ma. Tak sie przyjelo, ze on sie co miesiac pyta do kiedy trzeba zaplacic za mieszkanie (wynajmujemy) i albo zaplaci, albo nie, bo mowi ze nie ma. Na zycie tez nic nie daje, wiec zaczelam kupowac jedzenie tylko dla siebie i dla dziecka, a on sobie kupuje swoje. Przestalam mu gotowac, ale to przeciez tylko czesc wydatkow. Za pare dni jedziemy za granize, a on mi nie mowi, czy ma pieniadze na wyjazd, czy nie. Jak wymieni na euro to taka sume jaka on uwaza i pewnie wydzieli mi z wielka laska pare euro... Brak mi slow. Rozmawialam z nim o tym setki razy (jestesmy razem 3 lata i mamy 2 letnie dziecko), ale widze ze nic sie nie zmienia. On po prostu mowi ze nie ma i koniec. Ja specjalnie ostatnio wzielam kredyt na oplacenie kaucji i wynajmu na nowe mieszkanie, a on ma to gdzies. Ale na wakacje to oczywiscie ma, bo on musi odpoczac. A ze ja nie mam na lekarstwa (mam guza watroby) to juz nie wazne. Musialam sie wyzalic. Przepraszam za brak polskich znakow, ale klawiatura sie popsula. Co zrobilibyscie w mojej sytuacji. Dodam, ze ja juz wiecej nie dam rady zarobic, wiec sie od niego nie moge uniezaleznic biorac pod uwage nasze wydatki, a rozmowa, prosba, czy awantury nie dzialaja.

Gość przetrzyj sonaxem on dobrze
ja bym sie polozyla i lezala, dzien, dwa trzyt, cztery, az by na mnie zwrocil uwage. w sumie jak nie pracujesz to mozesz.

Gość sarlinka
przeciez pisalam, ze pracuje tempa krowo!!!

Gość Kokaaaainnna
Niekulturalna jesteś wyzywając kogoś od tępych krów, a już mi było Ciebie szkoda, przez tego guza...

Gość przetrzyj sonaxem on dobrze
i kto tu jest tepa krowa :D raczej nie ja, bo nie zaciazylam po roku znajomosci by byc na lasce badz nielasce jakiegos fagasa 🖐️