Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnie to brzmi,nie?

czy Rosjanie sa Azjatami?

Polecane posty

skoro rosja lezy w wiekszosci w azji, oni sa azjatami... prawdA? smiesznie,azjaci kojarza sie z zoltkami o skosnych oczach,, a nie ruskami czy arabusami

Gość rosjanie tam dalej
też mają lekko skośne oczka..

Gość sarlinka02
europa i azja tumanie. Moskwa jest w europie.

Gość przetrzyj sonaxem on dobrze
bo ruskie w wiekszosci nie sa azjatami

wiec sa europejczykami i azjatami? ja wiem,ze czesc rosji jest w europie,napisalam LEZY W WIEKSZOSCI W AZJI

Gość szukamy AGI
z wiki "Pochodzenie Rosjan (jako wspólnoty narodowo-etnicznej) jest niejasne"

terytorialnie moze i jest wiekszosc, ale nie znaczy to ze jest jakos mocno zaludniona

Gość fbjfsfjkbjbvfj
Podobnmo są potomkami scytów albo wikingów, albo jednych i drugich, a w ciagu tysiącleci wymieszali się ze skośnookimi i z semitami, czyli genetycznie większość z nich stanowi mieszankę róznych ras :p

Gość masz prawo odmówić
ROSJANIE SĄ EUROPEJCZYKAMI (W WIEKSZOŚCI) WIĘC TAK TO NALEŻY DEFINIOWAĆ.

Gość fbjfsfjkbjbvfj
w ciągu stuleci, sorki

czyli mowia o sobie europejczycy? a mieszkancy turcji?cypru?..

mysle ze wazniejsze jest identyfikowanie sie z najblizszym otoczeniem a nie calym kontynentem. tez nie mam czysto polskiej krwi i nie jestem czysto bialej rasy ale mowie o sobie ze jestem polka i jestem biala, bo zbyt malo mam wspolnego z azjatami czy innym narodem, z ktorego wywodza sie moi przodkowie, bym sie z nimi jakos mocno identyfikowala

Gość kobieta tez czlowiek
Rosja rozciaga sie od europy po azje, a zatem ci, ktorzy urodzili sie w europejskiej czesci rosji sa europejczykami, a ci co w azjatyckiej - azjatami. To dosc skomplikowany podzial i dlatego, miedzy innymi, podstawowym kryterium rozroznienia pozostaje narodowosc. My, polacy, tez nie mamy w dowodach czy paszportach wpisane europejczyk tylko polak.

wiem,ze nie mamy wpisane europejczyk w dowodach, niemniej jednak zaciekawili mnie ci rusccy ;)

Gość azjacitoufo

slowianie maja krotkie nosy konczace sie w polowie ucha, pionowe uszy z odstajacym dolnym opuszkiem nie wrosnietym w szyje, zielone niebieskie oczy, jasne brwi nie czarne, jasne wlosy nie czarne, slowianki sa cycaste i dupiaste, slowianie nie maja chudych bocianuch nog jak azjaci i araby, takze dobry wzrok nie nosza okularow jak obecnie wiekszosc azjatow, wszystkie wady genetyczne postawy i nieproporcjonalnosc jest obca slowianom, azjaci to sztuczna skrzyzowana rasa powstala 6000 lat temu (historia adama i ewy) z genow ufo tzw szarakow i naszych i o tym jest biblia, geny szarakow nie sa kompatybilne z niczym na ziemi  stad u azjatow tyle chorob i wad genetycznych, ci z nas co maja mongolskie/arabskie geny z gwaltow najlepiej zeby sie nie rozmnazali bo bedzie coraz wiecej chorob, w tv wam tego nie powiedza, ponadto nie mozna mieszac grup krwi, pan z A moze z pania z A , pan B z pania B itd zerowki sa niby obojetne... test na dobranie krwi jest gdy nie ma mdlosci w ciazy, wiecej na kanale

sympan u o

rody krwi

Gość Jestem za
24 minuty temu, Gość azjacitoufo napisał:

slowianie maja krotkie nosy konczace sie w polowie ucha, pionowe uszy z odstajacym dolnym opuszkiem nie wrosnietym w szyje, zielone niebieskie oczy, jasne brwi nie czarne, jasne wlosy nie czarne, slowianki sa cycaste i dupiaste, slowianie nie maja chudych bocianuch nog jak azjaci i araby, takze dobry wzrok nie nosza okularow jak obecnie wiekszosc azjatow, wszystkie wady genetyczne postawy i nieproporcjonalnosc jest obca slowianom, azjaci to sztuczna skrzyzowana rasa powstala 6000 lat temu (historia adama i ewy) z genow ufo tzw szarakow i naszych i o tym jest biblia, geny szarakow nie sa kompatybilne z niczym na ziemi  stad u azjatow tyle chorob i wad genetycznych, ci z nas co maja mongolskie/arabskie geny z gwaltow najlepiej zeby sie nie rozmnazali bo bedzie coraz wiecej chorob, w tv wam tego nie powiedza, ponadto nie mozna mieszac grup krwi, pan z A moze z pania z A , pan B z pania B itd zerowki sa niby obojetne... test na dobranie krwi jest gdy nie ma mdlosci w ciazy, wiecej na kanale

sympan u o

rody krwi

Wiem, że zabrzmi to jak przesada, ale uważam, że Azjaci właśnie dlatego są aż tak rozwinięci, ruchliwi i pracowici, bo są czystą krzyżówką ufo z człowiekiem, nawet z twarzą na ich podobieństwo i to ewidentnie najbardziej ze wszystkich ludzkich ras... Wg mnie Szaraki ekstramalnie wygladają jak Azjaci, mają duże głowy, a małe ciała, głowy nieproporcjonalnie o wiele większe niż Azjaci oczywiście, a ciała chyba mniejsze z powodu na niski wzrost i kurczenie się ze względu na upływający czasu ;) (przyjmując, że w przyszłości Azjaci będą tak wyglądać ulegając tej samej/podobnej genetycznie ewolucji oczywiście... Jak Szaraki). Należy wspomnieć o oczach, skośnych oczach... wystarczy wyobrazić sobie Azjatę lub Azjatkę, wyobrazić sobie ich twarze, a głównie oczy i powiększyć je w wyobraźni do rozmiarów w jakich wyobrażamy sobie głowy szaraków. Coś nieprawdopodobnego.👽👽👽

Gość Jestem za

* z powodu niskiego wzrostu 😀