Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yogibear

początki związku

Polecane posty

Gość Yogibear

Hej wszystkim, Przedstawię krótko sytuację i proszę o komentarze jak oceniacie zachowanie faceta. Znam go niecały miesiąc. Spotkaliśmy się zupełnie przypadkowo, ale on bardzo szybko poprosił mnie o numer telefonu. Następnego dnia zadzwonił i umówiliśmy się na spacer. Później było jeszcze kilka spotkań. Następnie wyjechał do pracy na dwa tygodnie. Wysyłam do niego smsy- początkowo zawsze odpisywał, dzwonił kilka razy. Ale od kilku dni nie odpisuje na żadną wiadomość. Zastanawiam się czy przestał się interesować czy warto poczekać i dać mu szansę. Poza tym zaprosiłam go na wesele koleżanki- ale nie mógł się zdecydować... Może się przestraszył Wszystko ładnie się zapowiadało, ale po jakimś czasie jego zainteresowanie osłabło. Co o tym myśleć?

Gość jka,.odj92,s/as,j
moze cos mu sie stalo z telem? nie kazdy lubi chodzic na wesela... slabo sie znacie... nie dziwie mu sie

Gość yogibear
Dzięki za odpowiedź :) Odezwał się po przyjeździe ze statku i od razu się spotkaliśmy, ale po spotkaniu znowu się nie odzywa już drugi dzień... nie wiem czy ze mną pogrywa czy taki to po prostu typ. Ale poczekam na rozwoj sytuacji, bo oprócz tego zachowuje się ok