Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzuniaaaaaa

Pracodawco!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość anonimowaaaaaa
moim zdaniem jak polak chce to polak potrafi niestety wiekszosc ludzi woli siedziec na forach i narzekac zamiast wziac dupe do roboty i tyle... robienie kursow szkolen, roznoszenie cv-osobiscie!! i efekt murowany ale sorry jak wyslesz mailem aplikacje to nie spodziewaj sie ze tak szybko oddzwonia..

dopoki beda sie znajdywac chetni do pracy wlasnie na zlecenie przez lata dopoty pracodawcy beda tak zatrudniac

Gość izzuniaaaaaa
Ale moja droga za coś trzeba dojechać do tego pracodawcy z tym cv, jakbym z każdym cv które wysłałam chciała jeździć to momentalnie bym za co żyć nie miała

Gość izzuniaaaaaa
madz masz rację, ale widzisz jak nie masz za co rachunków zapłacić to bierzesz co jest

Gość anonimowaaaaaa
no tak lepiej usiasc p[rzed kompem ktory penie dziala na przekaz mysli i jest free heh niz poszukac pracy..w takim razie bez sensu taka dyskusja. widze ze jestes niereformowalna a z takim podejsciem pracodawca wybierze i tak kogos innego. popracuj nad soba dziewczyno , bo chyba brak ci wiery w siebie a bez tego nic nie osiagniesz w tych czasach

Macie racje pracowałam przez 3 miesiące u takiego gościa 1500brutto na umowie jak mi dziecko zachorowało to nie chciał mi płacić za zwolnienie, i tak miałam szczęście bo byłam 1 z 3 osób na umowie o pracę a pracowało tam 10-16 w zależności od potrzeb jego zdarzało się że specjalnie zatrudniał ludzi na chwilkę mówiąc im że na stałe. Będę głosować na SLD!!

Gość ja cie pociesze
a kto mi tu doradzi, jets bezorbocie ofert nie ma , jak zostawiam w zakladach pracy tez nic nie mam

Gość anonimowaaaaaa
jak nie ma ofert?????????????????? boze ludzie gdzie wy pracy szukacie;/

Ja na szczęście problemu ze znalezieniem pracy nie mam żadnego, zwolniłam się z poprzedniej firmy, skusiłam się bo opowiadał że będę u niego zarabiała nie wiadomo ile, okazało się to nieprawdą, po okresie próbnym uciekłam-pierwszy i ostatni raz w takiej firmie mam nadzieje!

Gość ja cie pociesze
tylko je przeanalizuj, sa ubezpieczenia i same gowna, wszedzie wysylam i dupa

Gość anonimowaaaaaa
no wysylac to mozna listy do babci do pracodawcy jdzie sie osobiscie !

Gość izzuniaaaaaa
ale kobieto popatrz na oferty pracy w moim regionie... zastanów sie co piszesz bo naprawde pojecia nie masz. Moze mieszkasz w jakims duzym miescie i o prace jest łatwo, ale nie tutaj.

Gość ja cie pociesze
o dokładnie izunia takie same gowniane oferty, ja pracuje ale chce zmienic preace, jednka nie ma na co, a jestem nauczycielka, wiec w szkołach juz od 3 lat lezy moje C i chodze i nci, tylko znjamomi

Gość ja cie pociesze
tez uwazam ze w duzym miesicie ludzie nie maja pojecia jak to w takich dziurach jest

Gość izzuniaaaaaa
ja się zastanawiam czy na jakieś uprawy się nie przerzucimy z mężem. Mamy kawałek pola to może od tego by zacząć... I chyba na krus najlepiej iść bo hoooj wie co z tego zusu będzie...

Gość ja cie pociesze
no ta krus to dobre wyjscie 100 ZETA MIESIECZNIE

Gość izzuniaaaaaa
no ale człowiek jest w miarę spokojny, do lekarza pójdzie, do szpitala i w ogóle, a na takim zleceniu to już by wtedy nie przeszkadzało chyba.