Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvebaebharbh

Zaraz mnie coś trafi!!

Polecane posty

Gość gvebaebharbh

Cholera mnie weźmie, wzięłam 2 tygodnie urlopu, bo jestem zmęczona jak nie wiem i chcę troszkę odpocząć, nigdzie jednak nie wyjeżdżam. Cieszyłam się jak głupia od miesiąca, że będę mogła poodpoczywac w domu, wyspać się, poczytać książki, itp. I co? I cholera jedna, sąsiad robi REMONT i od 7.30 tłucze się młotami i wiertarą:(:(:( Szlag mnie zaraz trafi, niech ktoś pocieszy:(

Gość ja cie pociesze
zawsze tak jest ja tz mam dosc bloku czynsz kurwa 570 a warunki beznadziejne

Gość anonimowaaaaaa
ja tez nie mam urlopu:) wiec wolalabym ten mlotek hehe

Gość gvebaebharbh
Jeszcze na domiar złego leje jak z cebra i nawet do parku nie mogę pójśc. Siedzę w zatyczkach do uszu, ale one kija dają, i tak wiertara napieprza, a mnie tylko uszy swędzą.

ja też.. lepszy ten młot i sąsiad..niż zapierdzielać bez przerwy.. każdy jeździ na urlop tylko ja zostaje.. :/ koleżanka właśnie se siedzi nad morzem a ja odwalam za to dwa razy więcej.. :o

Gość ja cie pociesze
wyjdz jednka gdzies albo idz do sasiada i ustal w jkaich godzinach to robic bedzie

załóż słuchawki na uszy i puść sobie muzykę głośno :) ja tak robię.. u nas też często wiercą u góry i wala młotem od roku czasu..taki remont na raty chyba :)

Gość anonimowaaaaaa
oj ruda..dokladnie ja od srody ide jesczze na jej gabinet za nia na zastepstwo heh i tez 2 rok bez wakacji;/ i blada jak mlynarz:( no ale chociarz kafeteria w pracy jest heh

Gość gvebaebharbh
Ja nigdzie nie jadę, bo oczywiście nie mam kasy. Człowiek zapieprza cały rok, a jak przychodzi co do czego to nawet na tydzień wyjazdu nie ma. Chory kraj:( Swoją drogą zastanawia mnie, dlaczego jak ktoś remontuje chatę to wiertara chodzi non stop? Sama kiedyś miałam remont i wiertarka służuła tylko do wywiercania paru otworów w ścianach, wierciło się krótko i z przerwami. A ci co bez przerwy wiercą to co robią? Tak parę godzin bez przerwy, przecież im ściany nie starczy:(

Gość gvebaebharbh
Ja nigdzie nie jadę, bo oczywiście nie mam kasy. Człowiek zapieprza cały rok, a jak przychodzi co do czego to nawet na tydzień wyjazdu nie ma. Chory kraj:( Swoją drogą zastanawia mnie, dlaczego jak ktoś remontuje chatę to wiertara chodzi non stop? Sama kiedyś miałam remont i wiertarka służuła tylko do wywiercania paru otworów w ścianach, wierciło się krótko i z przerwami. A ci co bez przerwy wiercą to co robią? Tak parę godzin bez przerwy, przecież im ściany nie starczy:(

Gość anonimowaaaaaa
a moze przejdz sie do nich i porozmawiaj..:)

teraz są fajne promocje na tych różnych stronach typu gruper citeam itp... moja koleżanka z pracy pojechała na 2 tyg za granice za 1800 zł all inc z dzieckiem :) było bosko.. przyjechała opalona :) są też tańsze i w Polsce w hotelach.. może poszukaj czegoś :) albo złóż się z kimś w kilka osób na jakiś domek

Gość gvebaebharbh
Poszłabym już dawno, ale niestety ten sąsiad to gbur i prostak (jak pech to na całego) i gotów złośliwie wiercić do późnego wieczora jak się dowie, że to komuś przeszkadza. Już kiedyś tak zrobił, sąsiedzi poprosili go, żeby w miarę możliwości hałasował przed południem, kiedy wszyscy są w pracy, to on złośliwie przed południem siedział w ogródku, a po południu zaczynał remont. Wyobrażacie sobie?

Gość gvebaebharbh
Jakbym miała 1800 to już by mnie tu nie było. Ja po całym roku pracy mam 200zł oszczędności na czarną godzinę. A żyję w miarę oszczednie, nie wydaję na byle co.

Gość anonimowaaaaaa
hmm to wymysl cos zeby mu dokuczyc:D nie wiem zrob glosno muzyke albo w nocy pukaj w sciane hehe ja bym nie odpuscial a ubaw na urlopie mozesz miec niezl;y:D

Gość A ja za to
A ja za to nigdy nie miałam urlopu latem. Mieszkam nad morzem i specyfika niektórych prac jest taka ze wiadomo ze latem sie zarabia. Dobrze ze chociaz mieszkam nad tym morzem no ale w sumie to bardzo chcialabym pojechac latem w gory, a jeszcze dlugo sie nie zanosi wiec ... nie masz tak zle ;)

Gość gvebaebharbh
Powinny być w blokach jakieś odgórnie ustalone terminy, kiedy można robić remonty, np. w sierpniu. Przecież to jest jakaś paranoja, żeby tyle osób musiało się męczyć, bo komuś się remontu zachciało. A pewnie ten skończy to po paru tygodniach następny zacznie.

Gość gvebaebharbh
Ja pierdzielę, no ile można wiercić. Mam wrażenie, że zaraz całą ścianę przewierci i blok się zawali:D Dla mnie to jakaś paranoja, przeciez ile można potrzebowac otworów w ścianach, facet nawierca chyba ze 100.

Gość anonimowaaaaaa
hahahahha a ty bedziesz mogla wpasc na darmowe zarcie:D:D

Gość gvebaebharbh
hahaha:D No chyba tak:P Albo wycina sobie wiertarką otwór na drzwi, innego wytłumaczenia nie widzę:P

Gość anonimowaaaaaa
jeste jeszcze jedno moze lubi makaron..i potzrebuje duzy cedzak:D

o kurde.. no tak.. pewnie robi otwór na drzwi i okna może dorabia :D w sumie też myśl..po co wyburzać.. :D albo była taka gierka kiedyś takie korytarzyki były i w środku mała kuleczka metalowa i trzeba było ją doprowadzić do wyjścia i może on robi coś takiego na ścianie bądź w podłodze