Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolination

ballbusting

Polecane posty

W u.b. tygodniu koleżanka pokazała mi kilka filmików z ballbustingiem. Na początku mnie to przerażało, potem trochę śmieszyło. Dziewczyny były zwykle na obcasach. Stąd moje pytanie do facetów: co Wy w tym widzicie, jak laska kopie Was w krocze?

Gość asasasasasasaa
Faceci ulegli to uwielbiaja(oczywiscie jak kopie z umiarem, nie bardzo mocno), wtedy taaki facet czuje sie bezbronny i podnieca go ta dominacja kobiety

Gość asasasasasasaa
Ja jestem facetem... uleglym facetem

Gość asasasasasasaa
mialo byc - jak kopia (a nie kopie, literowka)

aha. Wiesz, ja ogólnie jestem tolerancyjna, wiem, że niektórych kręci całowanie czy lizanie stóp kobiecie, sama tego doświadczyłam, ale tego kopania w krocze...nie bardzo trawię.

Gość Berry1900
Wg mnie na filmach jest to przesadzone i w pewnym stopniu udawane. Ale lekkie klepnięcia w "jaja" w trakcie gry wstępnej czy stosunku, w istocie są podniecające

wg mnie też na tych filmikach coś jest przesadzone. Jakby laska tak go kopała w szpilach, to zrobiłaby mu chyba marmoladę z jąder.

Gość asasasasasasaa
Dokladnie, na filmach jest przesadzone, mowimy tutaj o delilkatnych kopniecniach, mocne odpadaja nie tylko z pwoodu bolu ale takze ewentualnych konsekwecji jakie to moze neisc dla faceta...

Gość Berry1900
A czy kobiecie, takiej której nigdy tego nie robiła-takiej jak Ty, może to sprawiać przyjemność?

asasasa; to ostatnie, to rozumiem. W końcu to tylko takie droczenie, zabawa. Ale kopanie w jaja jest chyba bardzo bolesne, nawet jeżeli robi się to z jakimś wyczuciem?

Berry: nigdy tego nie robiłam, więc nie wiem, czy sprawiałoby mi to przyjemność. Jak mój facet liże mi stopy, to przypuszczam, że jemu sprawia to większą przyjemność, niż mi.

Gość Berry1900
Karolination, dlatego wydaje mi się, że kobieta też powinna mieć odpowiedni charakter do takich "zabaw", żeby nie bała się,że skrzywdzi w ten sposób faceta.

Gość asasasasasasaa
Wlasnie dlatego pisze o kopaniu w krocze ale takkm delikatnym, tu chodzi o sam fakt kopania.... moze byc bardzo lekki ale to dziala na psychike, na wybraznie itd.

Berry: charakter to może ja mam i dominujący ( w końcu lizanie stóp też jest jakąś formą uległości), ale nie znaczy to, że chciałabym kogoś krzywdzić.

Gość Berry1900
Z resztą nie wiem czy ballbasting, może być dla faceta przyjemny. Na filmach przedstawiane jest to chyba jako rodzaj kary...

Gość asasasasasasaa
Owszem, na filmach to jest rodzaj kary, ale tak jak pisze, delikatnie "kopanie" jest przyjemne...

Gość Berry1900
Jeśli masz dominujący charakter, a Twój facet lubi być uległy, to myślę, że lepiej spróbować innych, mniej drastycznych zabaw, ale równie przyjemnych. Ballbasting to już raczej chardcore. Na początku spróbuj droczenia się - jest niegroźne ale przyjemne

Gość asasasasasasaa
nie kopala, nie ma takich odwaznych kobiet hehe

Gość Berry1900
No właśnie, a w trakcie droczenia się jako "karę" za jego nadgorliwość możesz zamiast kopania używać lekkich klapsów w jądra - w ten sposób na pewno krzywdy mu nie zrobisz

Gość Berry1900
A jak wspominałem wcześniej, takie "klapsy" mogą być przyjemne

Gość asasasasasasaa
Ale pieszczene jader to nie jest droczenie koniecznie. Nie kazde pieszczoty to jest droczenie

Gość Berry1900
Proponuję spróbować - oczywiście z wyczuciem - powinno się spodobać. Choć wszystko oczywiście zależy od indywidualnych upodobań ;)

droczę się raczej rozmową. Czasem jako grę wstępną rozkazuję mi różne rzeczy, które ma wykonać, bawię się jego sutkami itp.

Gość asasasasasasaa
No wlasnie droczysz sie rozmowe, znacznie przyjemniejsze jest droczenie sie cialem faceta, np on lezy Ty zajmujesz sie jego penisem, robisz mu dobrze, gdy on prawie dochodzi Ty przestajesz... potem gdy ochlonie znowu tak samo robisz... facet wowczas szaleje i prosi Cie bys w koncu mu ... ulzyla , super sprawa

Gość Berry1900
Czyli stosujesz łagodne formy dominacji, a poszukujesz jakichś mocniejszych form?