Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popponik

facet nie może być tzw dziwką

Polecane posty

Gość popponik

ostatnio często się słyszy ze facet też się puszcza tzn. jest dziwką co oznacza słowo dziwka w mowie potocznej,podkreślam potocznej jest to heteroseksualna kobieta uprawiające często stosunek z mężczyznami czyli taka która lubi niezobowiązujący sex,ale dużo kobiet tego nie lubi woli stały związek,miłość itp.i takie przygody maga traktować poważnie. facet każdy lubi niezobowiązujący sex z kobietami (chyba że jest gejem) niezobowiązujący sex nie stanowi dla niego problemu,nie podchodzi do tego emocjonalnie(chyba ze jest kryptogejem),większość kobiet zakochana w facecie ma gdzieś jego przeszłość seksualną.facet woli w młodości uprawiać przygodny sex z tzw. puszczalskimi i wiązać się na całe życie z tymi które się szanują.jednym słowem kobiety szanujące się są wyłapywane przez najlepszych mężczyzn przystojnych inteligentnych zaradnych zaś puszczalskimi zostają odpady damscy bokserzy nieroby dresy ćpuny.faceta lubiącym sex przygodny z kobietami(czyli wszystkim) nic się pod tym względem nie dzieje,bo wszyscy tacy są:).wiec reasumując dziwka w mowie potocznej to określenie pewnej negatywnej pozycji w społeczeństwie kobiety,która ma małe szanse na dobrego męża,więc nie ma czegoś takiego jak dziwka facet i puszczalski facet bo u facetów takie zachowanie nic nie zmienia.

Gość dzieckoxxiw
mogę tylko po co? w pracy owszem

Ja jednak obstaje przy tym, że facet który się puszcza ze wszystkim co na drzewo nie ucieka to dziwka ;)

Gość popponik
Fawila no tak tylko kobieta ponosi konsekwencje społeczne takich uczynków i niektóre podchodzą do tego emocjonalnie faceta nic nie spotyka i spływa to po nim więc jest jakaś różnica.

Co się czepiasz, faceci też robią to za kasę. :classic_cool: Z drugiej strony to marzenie większości osób, robić coś co się lubi i brać za to jeszcze pieniądze.

Naprostujmy, dla mnie każdy kto jest w tej kwestii zakłamany zasługuje na miano "dziwki" - czyli wszyscy zdrajcy i osoby wybielające się na rzecz jakichś korzyści społecznych. Poza tym osoby "rozwiązłe" mi nie przeszkadzają.