Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co by tu zrobić????????

Jak ja przeprosić?

Polecane posty

Sprawa jest delikatna.Pewna dziewczyna która mi się podoba mnie nienawidzi Zawsze zastanawiałem się czemu, bo byłem bardzo miły dla niej w końcu wszystko wyszło Okazało sie że zanim los wyznaczył nam wspólny tor, już wszcześniej ok 2 lata przed spotkaliśmy się, na baletach w głupiej sytuacji, po prostu ściągłem jej bluzkę w rmach robienia sobie jaj po pijaku wiem że to głupie miałem wtedy z 19 lat ona 16, dzisiaj mam 24 ona 21i sobie mnie po prostu zapamiętała,twierdzi że tego upokorzenia nigdy nie zapomni i nie wybaczy i tak 3 lata nie wiedziałem że o to jej chodzi Próbowałem ja przepraszać na kolanach z kwiatami nie pomogło

Gość pippa mideltoon
matko jaki frajer z ciebie, nie chciałabym mieć z tobą nic wspólnego, nawet po 10 latach

Gość co mam robic...?
wymyslk cos oryginalnego nie kwiaty..

Gość falka 6974123
matko, co to za balety, żenujące zachowanie, nawet po pijaku, zrób coś dużego, np. plakat w mieście z przeprosinami, widziałam też kiedyś w jednej miejscowości, kartki na każdym drzewie prowadzącym do domu dziewczyny słowa: "Aniu, wybacz, jestem idiotą, kocham cię, Piotr" - nie wiem czy mu wybaczyła:)

Gość unia
SCIAGNI SOBIE SAM PRZY WSZYSTKICH SPODNIE I ZOSTAN TAK Z GOLA DUPA-POTEM DAJ SOBIE ODPOWIEDZ CZY MOZNA JESZCZE PRZEPROSIC:)

ja bym właśnie za taki plakat albo kartki na drzewach się obraziła. To jest tandetne.

Gość nie_taka_nie_siaka
ja bym nie wybaczyła nigdy... Ale możesz się starać. Dla Ciebie to była głupia zabawa, dla 16 letnie jdziewczyny pewnie lekka trauma;/ Idiota. Nie kwaitami tylko zachowaniem pokaż że jesteś coś wart. Więcej niż wspomnienie o pijanym nieudaczniku z imprezy, który laski rozbiera... Żal.

Gość gvebaebharbh
moim zdaniem nie masz najmniejszych szans. Zachowałeś się jak totalny idiota i baran, mało tego, przez 3 lata nie przyszło ci do głowy, że to właśnie o to dziewczyna jest obrażona. Zresztą myślę, że ona nie tyle jest obrażona, co raczej po prostu nie zamierza utrzymywać z toba bliższych kontaktów (też bym nie chciała). Matko, jakim trzeba byc idiotą, żeby publicznie rozebrać szesnastolatkę.

wiem że przegiąłem, chciałem też zdjąć jej majtki ale chłopaki mnie powstrzymali, czyli przerąbane?

Gość co mam robic...?
podszywacz;p

No wiem że to było takie chujowe zachowanie, co zrobie byłem młody głupi teraz już tak nie robię Naprawdę tego żałuje, że akurat na nia padło ona twierdzi że przez 3 lata to nie była w żadnym klubie, dopiero na studiach sie przełamała i znowu mnie widzi, myśłała że mi jaja utnie ale się bała Ogólnie jest z innego miasta, akurat nie fart chciał że właśnie wtedy była na wakacjach w krk jako 16nastolatka i trafilismy na siebiei tez pech było było duzo dziewczyn tak ubranych i akurat na nia padło chyba przeznaczenie Zaliczyłem za nia egzamin jeden z kórym by miła problem mam nadzieje że to doceni jak przyjdzie na we wrzesniu już tylko po ocene Zrobiłem to naturalnie swoim kosztem tak że ja mam go na wrzesien

Gość lupiluka
Podaruj jej w prezencie krótki quiz na niezgaduj.pl, kobiety to lubią, możecie się bawić razem.

Nie przyszło jak bym miał pamietać każdą dziewczyne która np klepłem w dupę czy cos takiego miedzy np 15 -20 rokiem to był bym chyba kompem a takie akacje z zsuwaniem koszulki bez ramiączek robiłem tez kilka krotnie np na miescie nie tylko na baletach pech chciał że jedna z nich była ona niestety 1/ok 30 40 co tak zrobiłem no pech