Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyfik24

Co o tym sądzicie ?

Polecane posty

Witam, Jak można się ustosunkować do tego mam kobietę jestem z nią na profilu ustawione ma że jest w związku i ostatnio ustawiła że interesują ją mężczyźni. Już nic nie rozumiem ...

Gość pan ambasador
może głupia gęś sprawdza czy jesteś zazdrosny ja nie zareagowałbym tylko wstawił sobie opis że interesuję się kobietami tylko nie ma sobie gdzie wstawić :)

Ale to taka gra nie warta swieczki. Po co takie zagrywki wogóle.

a skad to mamy wedziec? moze zaznaczyla to niechcacy? a moze zebys mial problem ktory wlasniue masz? jak mozna o to pytac obcych na forum ktorzy nie znaja twojej partnerki?:-O mozesz ta sytuacje rozwiazac w 3 min pytajac ja sam np "kochanie przypadkiem zauwazylem w twoim profilu, ze interesuja Cie mezczyzni a przeciez juz jednego na stale masz" i powiedz to zartobliwie jakos zareaguje a w sumie to mezczyzni moga ja nadal interesowac mimo ze z kims jest, tak samo jak Ciebie kobiety:P jak sie nie zdradzacie i nie umawiacie z innymi to co za problem

Gość fazaaa
wpisuje sie bo chodzi o to czy homo czy hetero, ja tez mam faceta i mam tak ustawione. to nie chodzi o to ze ona szuka faceta tylko ze jest hetero