Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marecki_ghlx

Oszołomy religijne

Polecane posty

Gość marecki_ghlx

Kurcze, nie mogę już! Moja ciotka jest w jakimś kółku religijnym. Spotykają się tam stare dewotki i opowiadają sobie różne historie a potem mówią o tym swoim znajomym. Ostatnio ciotka mi mówiła, że Nike to szatańska firma, a ten znak to symbol przedmiotu, którym zabił swojego brata założyciel Nike. Nie można kupować patelni Tefal, bo mają szatańskie pochodzenie. A wszystkie geje pójdą do piekła. Po każdą radę idzie do Księdza, a jak jej syn (mój kuzyn) znalazł se babę (20 lat ma) to mówiła, że to grzech! Mówiła, że każdy kto stosuje antykoncepcje pójdzie do piekła, bo jest to równoznaczne z morderstwem. A za aborcję mówi, że jakby spotkała taką co się jej poddała to by rozszarpała. Macie takie osoby w rodzinie?

Powiedz ciotce żeby nie sądziła a nie będzie osądzana, i żeby rzuciła kamień pierwsza jeśli taka bez winy jest.

Gość khagern
powiedz jej ze ona juz zyje w piekle tylo narazie jest w amoku i nie moze jasno zobaczyc swojego polozenia

Gość antykoncepcja
zabija dzieci bendzie nienawisc na swiecie ludzie zaczną watpić w boga jezus muwi o tym mt 24,9-12 w ostatnich czasach bendzie chciwosc samolubstwo nienawisc bendzie pozur poboznosci 2 Tm 3, 1-5 czy nie zyjemy własnie w tych czasach