Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgrgytyytty

Szkoda że sie o tym dowiedziałem nie wiem jak się zachować

Polecane posty

Gość fgrgytyytty

Mamy w pracy tak jak by grupowego maila, tam zawsze były materiały jakieś ogłoszenia od kierownictwa i takie tam,Informacje ważne często znikają, ktoś je usuwa po prostu wredność i chamstwo. 40 osób a w śród nich czarna owca, która oprócz usuwania pisała tez różne głupoty a także ubliżała jako anonim Wreście udało się ustalić lokalizacje IP potem już ID w konsekwencji dane osobowe wyszło tak jestem to kobieta dosć atrakcyjna, którą generalnie mało kto brał by pod uwagę podejrzana była jak każdy Dziewczyna która może nie jest zbytnio rozmowana, ale jakieś tam swoje grono ma z którym się zadaje, ja sam osobiście mimi że jej nie lubie miałem inne typy Sprawa wygląda tak Nie da sie ustalic bezpośrendio że to ona w 100% je usuwa,ale obelgi anonimowo pisze więc raczej tez ona usuwa te maile Jak mam się zachować w danej sytułacjii Pogadac najpierw z nią? Czy odrazu ogłosić tą informacje? ona jest jakomś tam krewną szefa

Gość a ja!!!!!!
haha ale problem, po co macie maila grupowego na takie sprawy? jestescie firma czyli mniemam ze pracuja tam ludzie wyksztalceni! nie łatwiej założyć firmowe FORUM? zalozyc haslo i wszystkim bedzie sie zylo lepiej, nikt nie bedzie nic kasowac i anonimowo pisac bo bedzie musial uprzednio zostac zaakceptowany przez moderatora!

Gość fgrgytyytty
No widzisz ludzie się boją nie chcą forum lepiej jest pisać głupoty anonimowo i nie brać za nie odpowiedzialności

Gość rozumiem ze pracujesz na
bazarze - "jakoms", tak nie pisza wyksztalceni ludzie :)

Gość a ja!!!!!!
ja bym nic nie zglaszala i poczekala az sprawa sie sama wyjasni, bo jak to jakas znajoma szefa to jeszcze Ty bedziesz mial pozniej przez to jakies problemy! Powinienes podrzucic propozycje forum firmowego, zeby wlasnie w przyszlosci uniknac podobnych sytuacji.

Gość rozumiem ze pracujesz na
"wreście" hahahahahahahahahah

Gość fgrgytyytty
forum też jest ale nikt z niego nie korzysta

Gość a ja!!!!!!
no zaczac pisac na forum a nie na poczcie! to jasne i oczywiste, kto nie bedzie odczytywal forum jego sprawa, nie bedzie wiedzial o waznych wydarzeniach zmianach itp, w koncu sie naucza :D

Gość fgrgytyytty
To się nie wyjaśni samo 3 lata to trwa po prostu mnie to waliło jest to pracochłonne, po prostu w ostanim okresie ta osoba już się bardzo rozkozaczyła, w końcu się wkurwiłem i poświęciłem wolny czas A odnośnie tego bazaru Podejrzewam że przeciętne stoisko na bazarze ma większy utarg niż twoje dochody Wiec się tak nie śmiej bo nie ma z czego

Gość a ja!!!!!!
ja problemu nie widze, przeniesc sie na forum i tym podobnych sytuacji nie bedzie, rozumiem ze tylko Ty wiesz o tym, wiec podejdz i porozmawiaj z nia ze wiesz ze to ona i ma zaprzestac tego procederu, bo jest dorosla i bawi sie w takie "gierki" i tyle!

Gość fgrgytyytty
Po prostu wredna suka innego określenia nie ma na dane zachowanie w dodatku bez honoru bez ambicji w dodatku tchórz . Tutaj spokojna na co dzień, wogólę się nie odzywa tylko obcina tym swoim wrednym zmanierowanym wzrokiem