Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelowaja

Mój facet uważa,że zdrada po pijaku się nie liczy.

Polecane posty

Gość a ja właśnie
spróbuję troszeczkę naprostować Wasze z lekka pokręcone ( w sensie - zawiłe) ścieżki rozumowania. Drogie Panie, nie usiłujcie poszukiwać u facetów (takich 100%) uczuć wyższego rzędu jakie Wy posiadacie. Dobry Bóg dał facetom testosteron, bo wiedział, że to jest dobre, a facet i tak niczego więcej nie będzie potrzebował (Bóg nie wiedział wtedy co to jest Piwo!!!) Ponieważ równowaga we wszechświecie nie może być zachwiana kobiety dostały Harlequiny. Bóg wiedział, ze to jest dobre, a uczucia kobiet zrównoważą prostotę, by nie rzec prymitywizm mężczyzn. Dlatego kobiety mają wyrzuty sumienia, a faceci co najwyżej wypryski na tym Onym.

Gość morelowaja
Czyli kopnąc gnoja w dupę?

Gość a ja właśnie
"Czyli kopnąc gnoja w d**ę? " A fe. Co za słownictwo. A mama Ci nie mówiła : nie bij tylko tłumacz !.

Gość Zorro.
na delegacji też nie grzech Przecież dla was, kobiet, liczą się uczucia. Skoro facet bzyknął będąc w "pomorczności jasnej" żadnych uczyć do bzykanej nie mając, albo nawet na trzeźwo, ale bez miłości, to dusza jego i uczucie są nadal nieskazitelnie czyste. Tylko ciało zabrudził (ale to da się umyć).

Hehe... palant z tego Twojego faceta. Skoro tak mówi to albo już Cie zdradził, albo przy najbliższej okazji to zrobi ,a później będzie się tłumaczył: "Kochanie, przecież rozmawialiśmy o tym, że zdrada po % się nie liczy" Buahahaha... że są jeszcze takie elementy na świecie. Padłam :D

Gość joko__
bada sytuację, jak byś zareagowała potem zawsze może twierdzić że był pijany

Gość morelowaja
No to proste pytanie - zostawic go czy faktycznie zobaczyc jak zareaguje na zdanie : kochanie, zdradziłam Cie,ale w sumie to sie chyba nie liczy bo bylo po pijaku, prawda?

Gość kochane panie
ja stawiam :D ile chcecie co chcecie gdzie chcecie i jak chcecie jeśli jesteście z tego kościoła co facet autorki:D:P;)

Zrób tak jak napisałaś. Uprzedź go i powiedz że byłaś na imprezie i że wypiłaś za dużo i tak się stało, że zdradziłaś... dodaj również szybciutko, że sam mówił, iż po pijaku się nie liczy więc nie ma problemu. Tylko całość zrób bardzo przekonująco. Odpowiednia postawa i głos. Żeby nie wyczuł, że zmylasz bo nic z tego. Chciałabym zobaczyć jego minę :D

Gość a ja właśnie
Ci odpowiem na pytanie. - A po co mu to wiedzieć. Chłop w domu to musi wiedzieć gdzie wynosić worek ze śmieciami iże nie wkłada się do pralki przy temp. 60 stopni kolorowego i białego. Reszta może nadmiernie obciążyć jego ego i będzie później miał muchy w nosie.

Gość a ja właśnie
Mamaa ... nie zachowuj się jak Jezus i nie podpuszczaj bliźnich. On też sobie jaja robił i widzisz jak się ludzie od 2 000 lat męczą.

Gość FikuśnaEla
Kurczę, gdyby nie te jego głupie poglady to by całkiem spoko facet był...

Gość morelowaja
To wyżej to ja. ;)

Gość ejżeejżee
A zabójstwo, kradzież, pobicie po pijaku też się nie liczy? Chyba czas zacząć pić... :classic_cool:

Gość morelowaja
Życie byłoby zbyt piekne :)

Gość a ja właśnie
Morelowa - fajne to powyższe pseudo artystyczne, takie bym powiedział - wyraziste. A teraz wracając do tematu. Wieszacie psy na facecie bo chlapnął kilka słów za dużo. A może on jest z tych co to z rzeczy na "P" to sobie tylko "pogadać" lubi. Ja też ciągle powtarzam, że się wezmę do roboty i jak mówię , tak mówię.

Gość morelowaja
Mam nadzieje,że on tylko tak mówi. W sumie to znam go nie sądzę żeby teraz "kiedy wyjaśnił ze mna ta kwestie" poszedł gdzies sie upic i zaliczac panienki. Ufam mu, nie chce go zdradzac,ani nie wyobrazac sobie zeby on zdradzał mnie.

Gość a ja właśnie
ejżeejżee nie przesadzaj. Alkohol nie jest taka znowu uniwersalną wymówką.Wszak wiadomo, że po alkoholu wzrastają chęci, ale maleją możliwości.

Gość a ja właśnie
Morelowa przecież jako kobieta masz sposoby, aby wyczuć fałszywe tony w jego głosie. Mówię tu o kobiecej intuicji, więc nie powinnaś przejmować się czczym gadaniem. Jak napisałem na początku tez mam podobne zdanie jak Twój facet, co nie spowodowało, abym zdradził żonę po pijaku. Mam na to sprawdzony sposób. Na początku imprezy wybieram najmniej atrakcyjną kobietę w towarzystwie. Nie piszę, że brzydką, bo wiadomo, że brzydkich kobiet nie ma. Kiedy w trakcie imprezy po spożyciu nadmiaru szkodliwych zakąsek kobieta owa zaczyna mi się szalenie podobać to wiem, że jest to dla mnie koniec imprezy.

Gość morelowaja
No właśnie, pare postów wcześniej wszyscy wieszali psy na moim facecie,że w pewnym momencie sama uwierzyłam,że ma w planie mnie zdradzić a ja jestem okropie naiwna. A tak w moim odczuciu to on jest kochany, może tak tylko wyrwała mu się niefortunna myśl o zdradzie bo chciał wiedziec co ja sądzę o tym wszystkim. Hm..

Gość morelowaja
Nie wiem czy martwic sie tym,że on nie uznaje zdrady po pijaku.

Gość podtatusiały i z brzuszkiem
a dużo pije?

morelowaja, A może chciał po prostu sprawdzić czy Ty się przyznasz do jakiegoś skoku w bok? Nie dyskutuj z "empatycznym..." to idiota.

Gość morelowaja
Ta, zaraz po rozmowie z facetem popłakałam się i do niej zadzwoniłam...

najlepszym sposobem rozwiazania problemu zwiazanego z mezczyznami, w opinii wielu kobiet, a tu na kafe w szczegolnosci, jest wsparcie sie na opinii innych kobiet, ktore sposobu na rozwiazanie przedmiotowego problemu nie znaja w stopniu rownym co osoba, ktora problem zglasza w szczegolnosci, z niebywala wrecz luboscia tak zebrane stadko kobiet bedzie wymyslac gazylion przeroznych scenariusz, z ktorych co jeden to bardziej oddalony jest od zdrowego rozsadku i rzeczywistosci ale o gustach sie w zasadzie nie powinno dyskutowac