Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelowaja

Mój facet uważa,że zdrada po pijaku się nie liczy.

Polecane posty

Gość morelowaja
Bardzo możliwe,ze chciał to sprawdzić. I teraz jak o tym pomyśle to chyba jedyne logiczne wytłumaczenie jego teorii ;)

Gość a ja właśnie
Aneta mylisz się. nawet idiota wymaga szacunku. To po pierwsze. A po drugie to nie wydaje mi się aby empatyczny był idiotą, a raczej aptekarzem. Po prostu przywiązuje wagę do każdego słowa.

Gość morelowaja
Empatyczny, ironia. Nie mam w zwyczaju zwierzać się matce z takich problemów. Wolę ogłosić je na forum i sprawdzic czy którach z forumowiczek miała podobny problem badź kolezanka jej kolezanki przechodziła przez to samo. Otrzymałam odpowiedź i jak dla mnie sprawa jest juz wyjaśniona. Tak myśle.

Gość morelowaja
Rozwiązaniem problemu zdecydowanie będzie rozwiązanie go samej i działanie zgodnie z intuicją.

Gość morelowaja
bez komentarza.

Gość a ja właśnie
No i empatyczny zgasił nam morelową. Czas się przenieść na wątek " Elvis żyje"

Gość naciągactwo się szerzy
a hiv i rzeżączka załapane po pijaku też się nie liczy? Zapytaj lubego :D

"to nie wydaje mi się aby empatyczny był idiotą, a raczej aptekarzem." Aptekarzem powiadasz?:) No tak zawsze go ciągnęło do leków, jednak teraz znowu zapomniał wziąć swojej tabletki i znowu zaśmieca wątek swoimi wypocinami. :O

Gość a ja właśnie
Aneta cieszmy się, że jeszcze nie wpadli na ten wątek np "Zawsze szczery" "offerma" itp. trolle bagienne. Ci to potrafią namieszać.

"Aneta cieszmy się, że jeszcze nie wpadli na ten wątek np "Zawsze szczery" "offerma" itp. trolle bagienne. Ci to potrafią namieszać." :D

Gość a ja właśnie
Morelowa tęsknimy. Nie zostawiaj nas !.

Gość morelowaja
Wróciłam! MIło mi,ze ktoś o mnie pamieta ;)

Gość a ja właśnie
No maaaasz :-))). Teraz można podyskutować, bez moralnego doła. Mam pytanie: jakie są Twoje przemyślenia odnośnie możliwości dopasowania charakterów partnerów wobec oczywistego faktu, że kobiety są z Wenus, a faceci z Marsa. Czyli w skrócie czy kobieta może zrozumieć faceta?.

Gość a ja właśnie
No empatyczny teraz to pojechałeś po bandzie. Chyba dawno baby nie miałeś i Ci ciśnie.

Gość a ja właśnie
Empatyczny daj spokój. Nie potrzebujemy kaznodziei.

Gość morelowaja
Rozumiem pytanie do mnie? Kobieta zdecydowanie może zrozumieć faceta. I to wcale nie jest takie trudne. Nie uważam przy tym,że facetowi do szczęścia potrzebne są jedynie kapcie i piwo,ale zdecydowanie potrzebuje też miłości i bliskości. Jestem kobietą,ale staram się zrozumieć potrzeby mężczyzn i problemem tu jest rozgraniczanie kto z wenus kto z marsa, wystarczy spojrzeć na siebie poprzez człowieka a nie wygenerowanego robota z konkretnej planety ;)

Empatyczny vel zawsze szczery, weź w końcu swoje leki i połóż się spać. Nikt cię tu nie potrzebuje i nikomu nie pomagasz.

Gość morelowaja
Takie pijawki karmią się naszymi postami. Zarządzam ignorancję wobec ignorantów.

Gość a ja właśnie
Morelowa czy to Ty pisałaś?. Bo mi coś empatycznym zaleciało.

Gość morelowaja
To ja. ; )

Gość a ja właśnie
Ludzie dajcie sobie na wstrzymanie. Przecież nie będę ciągle biegał po słownik frazeologiczny albo wyrazów bliskoznacznych. Ja jestem prymitywny chłop od pilnika obłego ( nie mylić z płaskim) i ta dyskusja zaczyna mnie dołować. ;-)))

empatyczny do kwadratu, Dlaczego nie piszesz pod swoim stałym pseudonimem "zawsze szczery"? Wstydzisz się tak bardzo tych głupot które wypisywałeś, że musiałeś założyć sobie nowe konto? Choć w sumie to się nie dziwię. 🖐️

Gość morelowaja
a ja właśnie, spokojnie, nauczysz się. :)