Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dexaleriarka

mam 2 op ciasta francuskiego- co moge z nich wyczarowac?

Polecane posty

Gość dexaleriarka

moze cos na osłode?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jenk
Podziel każde na 8 części .Na każdą połóż łyżkę zimnego budyniu i cząstkę brzoskwini z puszki .Dokładnie zlep w trójkąty i połóż na blaszkę na papierze do pieczenia .Włóż do nagrzanego piekarnika (200st) na ok 20 min .Zimne polukruj .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość k-a
a serek homo zamiast budyniu moglby byc jak myslisz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość można też z nutella
albo na ostro z twarożkiem albo z mięsem albo z pieczarkami albo grzybami ciasto francuskie praktycznie można nadziać wszystkim ja lubie z farszem do pierogów ruskich:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość można też z nutella
albo poprosu z konfitura tez będą pyszne:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość paszteciki z miesem
mielonym albo warzywami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość smutno______
czekolada albo malsem orzechowym :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość give me everything
ja uwielbiam z pieczarkami, uduś z cebulą i do środka mniam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jenk
serek jest zbyt rzadki ,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gdfjdjjll;/
posyp cukrem zmieszanym z cynamonem. Przyciśnij (używam wałka) żeby cukier wbił się w ciasto. Zwiń, pokrój piecz. Wersja najprostsza. Ew. rozpuść miód, dosyp do niego cynamon, dodaj bakalie jakie chcesz. Posmarój ciasto, przykryj drugim płatem, zlep, zwiń, pokrój upiecz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Acha . To sprzataj sobie
A ja lubię z żółtym serem startym do środka i na wierzch trochę. Chedarem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×