Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotkado

CZY SĄ TO KOBIETY KTORE Z ROZNYCH WZGLEDOW WIEDZA NAPEWNO ZE NIE BĘDĄ MIAŁY

Polecane posty

Gość jotkado

dziecka? mimo że chca? jesli tak to napiszcie ile macie lat i dlaczego.

Gość cytrynka poziomkowa
ja staram sie 3 lata wierze ze w koncu nam si uda

Gość mam marzenie
ja tez staram sie juz dluzszy czas .noby wszystko jest w porzadku ale cos nie wychodzi. ale nie dopuszczam do siebie mysli ze moglabym nie miec dzieci, bo dla mnie to bylby koniec wszystkiego.poza tym ja wierze ze cuda sie zdarzaja i zawsze trzeba miec nadzieje:)

Gość na pewno to nigdy nie wiadomo
Że na pewno to nigdy nie można powiedzieć, chyba że w sytuacji ewidentnej choroby czy np. anomalii narządów rodnych lub też po operacjach np. usunięcia macicy lub jajników, jajowodów itp. A to, że ktoś się stara długo i nic, ale ma "warunki", to nie znaczy że nigdy się nie uda. Nawet jak ktoś się nie stara to też może wpaść. Więc na pewno to prawie nigdy nic nie wiadomo :)

Gość jotkado
nie chodzi mi o staraczki, tylko o kobiety chore, po operacjach ( np z usunieta macica) ktore wiedza ze nie beda mialy NA PEWNO dzieci, albo o takie ktore chca miec, ale i ch facet nie bo np ma juz jedno swoje z poprzedniego zwiazku.

Ja dlugo bylam przeciwniczka macierzynstwa,nawet nie lubie dzieci zbytnio,ale teraz co raz czesciej o tym mysle, wiec jednak instynkt gdzies tam mam.

Gość na pewno to nigdy nie wiadomo
Aha, no to myślę, że takich kobiet możesz tu nie spotkać, bo takie co chcą a nie mogą z przyczyn "technicznych" pewnie nie zaglądają na takie fora, gdzie siedzą tylko staraczki, mamusie przyszłe lub obecne :) Może poszukaj na forach o adopcjach.

Gość cytrynka poziomkowa
ale mimo wszystko duzo trzeba przyjsc ja z mezem w tej chwili leczymy sie w klinice a jakie beda skutki nie wiadomo

Gość jotkado
nikt?