Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissingSpain

Trip po Hiszpanii

Polecane posty

Gość MissingSpain

hey! parę dni temu wróciłam z Hiszpanii, no i nie ma co- raj na ziemi. Już tęsknie, zwłaszcza ze jestem bardzo sentymentalna. Każdy kto byl ten wie - okolice Lloret de Mar, Tossa de Mar czy Barcelona, no po prostu cud! Nie wiem jak inni ale ja bardzo chciałabym jakoś związać moją przyszlość z tym krajem, mam 18 lat za rok matura. Szukam osób w podobnej sytuacji - tęsknią sa Hiszpanią i też by chcialy tam wrócic. Nie mówię tu o jakiejs przeprowadzce na stałe, no bez przesady. Chodzi mi tu raczej o jakis moze dwu miesięczny trip do Hiszpanii czy po Hiszpanii;) Nie oszukujmy się, koszta pewnie wyszlyby zbliżone do tych z biura podrózy albo nawet większe , no mysle ze moznaby znalezc jakąs pracę dorywczą na miejcu. Wiem, ze wydaje sie to TU i teraz w Polsce nierealne ale kurczę zawsze spróbowac mozna. Swiat przeciez nalezy do odważnych. Jeśli są tu takie osoby- najlepiej w moim wieku to bardzo prosze, pomyślcie i dajcie tu znac!;)

Gość ale ty odważna
jesteś, a może to facet się podszywa, taki myśliwy. Ja bym nie ryzykował na miejscu dziewczyn, bądźcie mimo wszystko rozsądne

Gość MissingSpain
tak! nie mam co robić tylko bawic sie w alfonsa i namawiać dziewczyny do wyjazdu za granicę, żeby potem je wziąć do burdelu. Właśnie za takich ludzi nie cierpię Polski.

Gość MissingSpain
odswiezam odswiezam odswiezam odswiezam

Gość to sobie nie cierp
A co prawda to prawda i nie tylko Polak to powie.

Gość MissingSpain
oj. nie zalozylam tego tematu zeby gadac o swietych prawdach Polaków i nie tylko . Nie jestes zainteresowany to nie pisz, jezu.