Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sambuka

Chcę wkońcu schudnąć /20kg/ czy ktoś się przyłączy?

Polecane posty

Ja waże prawie 69 kg i chce schudnąć bo już nie mogę tak wyglądać tym bardziej że mam 164 cm . Narazie postanowiłam nie jeść chleba masła i wszystkich tuczących rzeczy . Chodzę na wieczorny kurs wiec jem po 18 a potem jestem tak zmęczona że od razu idę spać wiec to mi się nie podoba . Co do oczyszczania picie przez 3 dni wody nie wiem czy do końca jest dobre . Wiem po sobie że po 2 dniach picia wody trzeciego obudziłam się biała a koło godziny 10 chcieli mnie do szpitala odwieść to było nie rozważne i naprawdę nie polecam .

to chyba masz problemy ze zdrowiem bo zdrowy czlowiek jesli chce oczyscic organizm moze pic wode i tylko wode kila dni oczywiscie nie forsujac w te dni ciala przebadaj sie !

ck ck no wiec wlasnie. Popijam wode ciepla z cytryna, czasami taka dobrze ciepla, goraca i po niej czuje sie super. Ale jedzenie to chyba warzywka i owoce, na obiad zjem warzywa z piersia kurczaka, bo mieszkam tymczasowo z mama-obrazi sie :D

Jak byłam u lekarza na badaniach powiedział mi coś podobnego . Tyle, że mu głównie o nadwagę chodziło . Zrobiono mi na wszystko badania znaczy tarczyca cukier ciśnienie itp. wszystko miałam dobre co nawet jego zdziwiło .... Byc może to nie jest dla mnie , robiłam takie coś 2 razy za pierwszym byłam tylko blada jak ściana a za drugim niestety miałam omdlenie

Ja też mieszkam z rodzicami . Tylko ten miesiąc mieszkam u cioci bo właśnie mam ten kurs . Postanowiłam ćwiczyć i właśnie zastanawiam się czy 2 razy po 30 min czy 3 po 20 min .. bo więcej nie dam rady .. jak myślicie ?

Juz nie moge myslec o tych dietach i jedzeniu, glowa mi dzis peka, za oknem deszcz i szarowa od paru dni. Dziewczyny, zajrze jutro na forum rano, napisze co na sniadanko bylo,ale planuje koktail jogurt naturalny+jablko+2sliwki. Lepsze z bananem, ale nie mam :P Dobranoc i do jutra.

Gość kobieta_ona
Słyszeliście cos od occie jabłkowym? Czy ktoś z jego pomocą faktycznie schudł? ;) Zamiast białego pieczywa można jeść graham?

Jak narazie myślałam o 40 min dziennie przy takiej pogodzie może jakiś ala aerobik w domu choc mam ochotę biegać rano niestety warunków pogodowych nie mam bo cały czas pada -_-

Ja słyszałam o tym occie nawet go piłam , fatalna sprawa . Możliwe że da się dzięki niemu schudnąć ale trzeba nie mieć kubków smakowych . Ponoc wspomaga rozkładanie tłuszczu . Ale nie radziła bym pic rano bo potem się czuje przez cały dzień jak on paruje z ciebie a to jest bardzo nie przyjemne . Do tego jest okropny w smaku . I od tamtej pory gdy zakończyłąm jego spożywanie i też w zapachu

I od tamtej pory gdy zakończyłąm jego spożywanie też w zapachu^

Gość kobieta_ona
Chodzi o to że ja go też piłam i widziałam efekty, ale doszły mnie słuchy o złych działaniach na organizm i w koncu przestałam,,,, może ktoras zweryfikuje tą złą i dobrą opinie;)?

witam wszystkie nowe odchudzaczki :) ja juz tez spadam wiec do juterka

Hello :) jest tu kto? dzien zaczelam od szklanki cieplej owdy z cytryna i teraz pije koktail z banana, kawalka gruszki, kiwi, sliwki i jogurtu. Pyszny.

Hej. Jak tam się trzymacie? Z moją dietą różnie bywa.. ogólnie staram sie ograniczać. A mam pytanie, co myślicie o jogurcie z musli fit?

Musli fit i te inne platki sa wg mnie niezbyt wskazane w diecie odchudzajacej. Maja wiecej cukru, niz to wszystko warte. Lepiej wrzucic do jogurtu platki owsiane, otreby, rodzynki , owoc jakis :) smacznego

zjesz cos nie tłustego i mała porcje i bedzie oki a mnie tak dzisiaj w brzuchu ssie ze szok zjadłabym chyba wszystko co jest w lodówce - to chyba jakis kryzys :( ale narazie sie nie poddaje a im dłuzej wytrzymuje tym jestem z siebie bardziej dumna . mam tylko nadzieje ze nie pekne i nie rzuce sie na rzarcie

Roletka rzuc sie,ale na marchewke i warzywka :P wiem wiem, to wcale nie takie latwe jesc jak krolik, gdy w lodowce pysznosci...Ja na sniadanie koktail, pozniej jablko i o 11 dwie kanapki z serem zoltym i pomidorem a druga z twarogiem i ogorkiem.

i najgorzej mam jak młodego karmie tymi pysznosciami jego mam tu na mysli np jogurcik chyba sama sobie dzis zrobie jogurcik własnej roboty taki bez cukru

Jezu dziewczyny ja też mam grilla i właśnie pomagałam go przyszykowywać zjadłam 2 kawałki ciasta, ale więcej już nie chce jeść, a tyle jedzenia tyle sałatek tyle ciast i będą mnie dokarmiać a ja nie chce ;/;/ :D a z tych dobrych rzeczy to na śniadanie i 2 śniadanie miałam sałatkę z ogórków i pomidorka potem cytryna i banan i obiad ziemniaki i kotlety sojowe oczywiście w małych ilościach teraz to ciasto i mam zamiar już dzisiaj nic nie jeść ale nie wiem czy mi sie uda ;/

ja w poniedziałek bede miała ciezko :/ mama moja robi spotkanie rodzinne na poniedziałkowym podwieczorku , oj bedzie duzo słodkich rzeczy :( miałam zwazyc sie w poniedziałek ale w tym wypadku nie zrobie tego bo jesli waga nie pokaze ubytku to ze złosci zjem kawałek ciasta a jesli pokaze to pewnie zjadłabym bo przeciez juz schudłam troszke :P mam nadzieje ze wytrzymam i wypije tylko herbatke z cytryną

Czesc Dziewczyny. Dupa dupa dupa. Zle zle zle. Dzis rano waze 65,8kg. Pierwszy raz waga pokazala tyle rano. Wiem, ze to moze byc woda, ostatnio mam zaparcia, ale cholera, 66 kg :( Jestem zalamana, obolala i nie wiem co ze mna jest. Musze popatrzyc w necie i chce zaczac w domu Joge uprawiac. Miesnie wzmocnic i rozciagnac sie. Na sniadanko byl znow koktail owocowy, pyszny :)

ja jestem u mnie dzis na wadze 70,5 moze juz niedlugo zobacze 6tke z przodu :D

Czesc dziewczyny:) Jeśli moge to dołącze ;] Ogólnie to mam 173cm, w poniedziałek ważyłam 68kg i trzymam dietke 7 dzien. Jutro się zważe i napisze jaki efekt. ;) Ogólnie to moja największa waga w życiu to 82 kg. Rok temu w październiku ważyłam 77kg i wtedy zaczęłam się odchudzać i schudłam szybko bo 14kg w 1,5-2miesięcy, następnie przytyłam 4-5kg i zostało na 68kg. Ale postanowiłam schudnąć do 60 kg, góra 58 ;] Stosuje tą samą diete co wtedy.

Cześć dziewczyny ja też bardzo chce sie do was dołączyć! Coś o mnie, może zacznę od tego, że swoją przygodę z odchudzaniem zaczęłam w 2010 r kiedy to wazyłam prawie 100 kg, mimo wszystko przy moim wzroście byłam naprawdę okrągła. Schudłam 20 kg, na tym przystanęłam i niestety przez ten rok uzbierało się jakieś 4kg które mi przeszkadza. Waga jaką osiągnęłam przez to odchudzanie nie była taka jaką chciałam ale nie miałam już chyba siły do dalszego odchudzania a i mój organizm przestał reagować na 1000 kcal, był też duckan, ale on za wiele nie pomógł. W tej chwili marzy mi się chociaż te 74 kg, tak więc do zgubienia mam 10 kg. Daje sobie na to maks 4 miesiące!!!! Czy wytrwam to zależy od tego czy będzie mnie ktoś wspomagał. A powiem wam jeszcze, że w ubiegłym roku podczas odchudzania się korzystałam z topiku na kafe na którym wspomagałyśmy sie z dziewczynami. Biorę sie do walki!!!!