Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

rozmowa o prace, zlobek jak sie ubrac?

Polecane posty

witam :) zadzwonila dzisiaj do mnie kobieta z prywatnego zlobka i zaprosila na rozmowe:) bardzo sie ciesze poniewaz szukam pracy jako niania wiec idealnie ale teraz mam problem jak szlam do pracy do biura to zawsze ubieralam sie elegancko, jak szlam jako niania to zawsze na luzie zebym mogla np z dzieckiem na ziemi usiasc albo na kolanach, itp a tu wlasnie mam problem, jak mam sie ubrac?

Gość najlepiej i najrozsądniej
w śpioszki

Gość FFAACCEETT
to Ty jesteś na zdjęciu ? jesteś bardzo seksowna !

Gość ryseyyddu
no tak jak babki w przedszkolach czyli taki styl trochę eko i trochę hippie, boho, folk. Albo po prostu tak jak lubisz,

Gość ryseyyddu
o kuźwa, seksowna to ona nie jest. ładna i owszem ale z tym seksownym to dowaliłeś, myślałam, że to jakaś dziunia a la Paris Hilton

Gość biała letnia kurteczka
pod nią różowa bluzeczka z heloł kiti, jeansowe rurki i białe kozaczki :)

no wlasnie tez tak mysle bardzo zalezy mi na tej pracy bo ja mieszkam doslownie w bloku obok :) miala bym bardzo blisko do pracy a w poznaniu to sie jednak liczy! :) tak mysle zeby nalozyc zwykle czarne spodnie rurki, do tego baleriny bo jedyne buty co mam to obcasy, baleriny i adidasy, w roznych kolorach i do tego jakas zwykla bluzke

Gość ojjejj11
baleriny to największa wiocha jaką mogli wymyślić :o

pewnie ze mozesz ubrac rurki czarne, nie koniecznie buty na obcasach moga byc zwykle baleriny, ladna bluzka, torebka, spiete wlosy, delikatny makeup, badz usmiechnieta i otwarta bedzie dobrze :)

wlasnie ja lubie baleriny lubie tez sandaly, japonki ale na rozmowe o prace jednak lepiej takich butow nie zakladac w taka pogode to noga moze nie wytrzymac w adidasach a nie wszedzie pasuje nalozyc laczki

Gość FFAACCEETT
Agnieszka, ubierz takie sandały, w których będzie widać Twoje bose stópki, ja uwielbiam oglądać bose kobiece stópki

Gość w pierwszy dzien elegancko
rozmowa o prace to w koncu rozmowa o prace - nie bedziesz sie chyba pierwszego dnia juz dziecmi zajmowac tylko musisz najpierw porozmawiać z ewentualnym przyszłym pracodawcą, nie? Więc ja bym się ubrała elegancko.

a skad wiesz ze nie bede? moze bedzie mi kazala troche z dziecmi posiedziec, pieluchy zmienic itp? w koncu to zlobek :) sama nie wiem czego sie spodziewac na jakiej podstawie myslisz ze ona oceni ze bede miec dobry kontakt z dziecmi, ze umiem sie zajmowaC? na podstawie rozmowy?

aga od tego masz chyba 3 miesiace probnej pracy ( chodzi mi o umowe na 3 miesiace z mozliwoscia przedluzenia ) w zlobku pozatym chyba nie ma jednej opiekunki tylko conajmniej 2

fakt, nie ma jednej opiekunki :) ale mi kobieta mowila ze ona szuka kilku dziewczyn bo otworzyla nowy zlobek :) wiec na pewno ja jedyna nie bede ale chodzi o to ze to nie jest praca biurowa, trzeba miec podejscie, trzeba byc spokojnym, opanowanym i cierpliwym sama rozmowa nie da ci tego co nawet pol godziny bycia z tymi maluchami takie jest moje zdanie

czarne rurki, baleriny, biała bluzka na ramiączkach na to ta koszula o ktorej mówisz, włosy w koczek, delikatna biżuteria