Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robic bo nie wiem

nie lada sprawa...

Polecane posty

Mój sex jest beznadziejny. Jestem z facetem, na którego już nie mam ochoty. Nasz seks jest nudny i bardzo nie udany. Ja bardzo chętnie sprawiam mu przyjemność, mówi że robię to doskonale, dlaczego? Bo sama odczuwam z tego przyjemność i chcę dla niego dobrze, tymczasem on myśli, że mi 5 minut "smyrania" językiem/ palcem wystarczy. :o oczywiście mówiłam mu o tym, że potrzebuję dłużej, ale gdy patrzę jak on to robi niechętnie to mi się odechciewa, ale nie daję tego po sobie poznać tylko liczę zawsze że w końcu kiedyś się to poprawi. Nigdy go nie krytykuję, zdarza się że delikatnie go naprowadzam. Oczywiście on upiera się, że nie umie i kropka. :o Dalszy problem jest taki, że on nie zauważa chyba że ja mam ciało poza pochwą. Chciałabym żeby mnie wycałował czy żeby był troszkę delikatnieszy, i to nie jest tak, że wymagam a sama nic nie robię, bo uwielbiam całować go po klacie np zanim się do czegokolwiek zabiorę. Następna sprawa jest taka, że mam problem z dojściem (nie jestem zbyt przygotowana z powodu małej gry wstępnej). On jak widzi że ja już nie dojdę to, o zgrozo, poddaje się i głupio pyta " mogę szybko dojść?" i czuję sie w tym momencie jak worek na spermę. Co ja robię źle? Co mi radzicie, co powinnam zrobić? Bo na ten moment seks wywołuje u mnie depresję. :o

up

up