Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meegi19

letnia depresja?

Polecane posty

Były studia, letnia sesja - stres, obgryzanie paznokci, ból brzucha itp itd. I oczywiście oczekiwanie na wakacje. Wakacje przyszły, i? I jest jeszcze gorzej. Z jednej strony mam swoje plany - miałam wyjechać, potem szukac pracy, oddać się swoim pasjom, robić to na co nie miałam czasu od października, spotykać się ze znajomymi i ogólnie cieszyć się wakacjami. I nadal takie mam plany, ale tam gdzieś głęboko w środku nie mam na to siły. Najchętniej siedziałabym sama w domu. Nic mnie nie cieszy (jedynie kiedy napisze ta jedna osoba, która jest ponad 300km od mnie). Zajadam stres, z domu wychodzę jedynie do sklepu czy z psem. Nie znalazłam pracy, nigdzie nie jadę, siedzę w domu. Znajomych też nie mam - wszyscy porozjeżdżali się po świecie. A nawet jeśli ktoś chce się ze mną umówić - z jednej strony chcę się spotkać ale odmawiam i leżę zamknięta w pokoju. Kiedy rodzice przychodzą z pracy to też denerwuję się chociażby dlatego, że coś do mnie mówią. Najchętniej zamknęłabym się w pokoju na całe wakacje, nie wychodziła i leżała sobie sama, bez nikogo. Sytuacja powtarza się już któryś raz z kolei. I mija jak ręką odjął kiedy wracam na zajęcia. Nie mam już do tego wszystkiego siły. Boli mnie ciało, boli mnie głowa i wszystko w środku.

Gość paulaaaaaaaaaaaaaa
mam to samo, co to moze byc?