Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIZUTERIA HANDMADE...

PODOBA SIE WAM TAKA BIZUTERIA???

Polecane posty

Witam, postanowiłam przyjąć krytyke na klatę ;p i wystawic kilka zrobionych przeze mnie naszyjnikow i bransoletek do Waszej oceny. Zdjecia umiescilam na blogu http://unidentificada.blogspot.com/ zdjecia zeby powiekszyc wystarczy kliknąć, mozna tez zaglosowac w ankiecie na blogu. Od pewnego czasu robie sobie w wolnym czasie takie wlasnie koralikowe ozdóbki, sa to zazwyczaj szklane lub akrylowe korale, jednak nie wiem czy warto inwestowac w sprzedaz takich rzeczy, czy takie rzeczy dobrze by sie sprzedawaly.. dlatego Wasza opinia jest dla mnie cenna :) pozdrawiam i zachęcam do oceny :)

Gość Piękne:):D
Podoba mi się:) Można kupić????

mogę wystawic na allegro :)

Gość nie podobają mi się te
wstążki... Poza tym tandeta

Gość fefdjgyjuykuyu6uygfkmuykl
nie jest zla...widac,ze starannie wykonana,jezeli moglabym cos doradzic to weszlabym w bardziej intensywne kolory,bo na razie na bizuteria jest taka mdla.

Gość w pracach jest taka
cudna delikatność :)

wiem ze kolory moze i mdłe ale mam ostatnio słabość do pasteli..

Gość jajko niespodzianka
Chętnie bym kupiła jakieś kolczyki, tylko te zaprezentowane mają w sobie za dużo tego wszystkiego, ja preferuję styl minimalistyczny i bardziej stonowane kolory. Powinnaś wstawić więcej zdjęć, jak na razie jest za mały wybór i nic mi nie wpadło w oko na tyle ,że chciałabym to mieć. Także czekam na projekty kolczyków dla eleganckich brunetek. Kolczyków skromnych, prostych, ale kobiecych , wtedy kupuję z miejsca ;] Ale ogólnie masz talent i fajne ,że to robisz myślę ,że powinnaś to zacząć sprzedawać , na pewno znajdą się klientki, jak dla mnie na razie zbyt kolorowo i zbyt cukierkowo ;]

ok, dzieki za opinie, co do sprzedazy takiej bizuterii to ciezka sprawa.. probowalam w galeriach w internecie ale jak juz jakas zdecyduje sie odpisac to twierdzi ze niestety ale to co robię , robi mnostwo innych ich projektantow wiec kolejny taki sam im niepotrzebny ;p przy czym ceny w takich galeriach sa niebotyczne w porownaniu do ceny samych składników ;) z kolei na allegro jak ktos juz chce kupic cos to najlepiej za pół darmo.. szczerze to nie chcialo by mi sie robic jezeli musialabym jeszcze doplacac do tego wszytskiego zeby cokolwiek sie sprzedalo. co do bardziej stonowanych kolorow.. z checia bym robiła i takie gdybym wiedziala ze beda klientki, na razie robie sama dla siebie i ja jestem zwolenniczką jasnych kolorow. ale przy nastepnym zamowieniu uwzglednie ciemniejsze korale i wystawie na blogu, moze sie komus spodobaja :)

a jezeli mialybyscie kupic juz jakis np naszyjnik, jaka cena wydaje sie rozsądną ?

Gość asassdsdfdfdfdf
mi sie podoba ten komplet rozowy, ile bys za to chciala?

no wlasnie nie wiem, ile bys byla w stanie za to dac? wlasnie dlatego sie pytam tu na forum.. bo wiadomo ze do ceny trzeba doliczyc jakies 5 zł za przesylkę ..

Gość asassdsdfdfdfdf
a ile cie kosztowaly w sumie te wszystkie elementy potrzebne do zrobienia tego? (kolczyki+bransoletka łącznie)

Gość asassdsdfdfdfdf
aha no i ile czasu Ci to zajelo ;)

nad tą drobnicą spedzilam cale popoludnie łącznie z wieczorem :) a skladniki niecałe 10 zł

Gość asassdsdfdfdfdf
chetnie bym kupila ale jestem splukana obecnie :( jednak dodalam twojego bloga do ulubionych wiec moze keidys sie odezwe i cos kupie, zostaw tam gdzies na stronie swoj adres mailowy bo chyba nie ma.

Gość asassdsdfdfdfdf
a bizuteria jest naprawde ladna, ale teraz duza konkurencja niestety, jak w prawie kazdej dziedzinie. jednak jesli to twoja pasja to zajmuj sie tym dalej, lepiej chyba robic cos pieknego niz siedziec na forum, tak sobie mysle :)

Gość Lubę perły
Bardzo ładna ta biżuteria, szczególnie perły :-)

ok, juz dzis musze zejsc z neta, na blogu adres umieszcze, dziekuje za zainteresowanie i komentarze :)

Gość wzrost średni standardowy
nie podoba mi się, te srebrne elementy takie tandetne, mało delikatne, wolę od jubilera

świetnie :) powinnaś wystawiać na allegro... ja bym kupiła :)

Gość Madzia 776666
Wprawdzie żaden z tych linków nie działa bym mogła zobaczyć biżuterię, o której mówię, że wolę inną, ale każdy pretekst dla wstawienia spamu mego sklepu jest dobry :)

Gość weewwerrt
starsza drożyzna, ktos u ciebie kupuje? :D

Gość Adda G. 231
Dziewczyny a kupowałyscie może biżuterię z tego sklepu http://www.eco-bizuteria.eu/n jakie są Wasze opinie? BO jestem zainteresowana bransoletą od nich.