Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny161994smutny

przed wczesny wytrysk

Polecane posty

Gość smutny161994smutny

cześć jestem marek miałem dwie takie sytuacje gdy byłem z dziewczyna w pokoju zaczęliśmy sie całować i dotykałem jej piersi i w tedy miałem wytrysk a wczoraj gdy dziewczyna siedziała mi na kolanach tez miałem ten cholerny wytrysk co an to poradzić mam 17 lat i nie uprawiałem jeszcze sexy

Gość przedwczesny piszemy razem
:) A poza tym to normalne, tak działa na ciebie dziewczyna. Dziwne byłoby, gdyby nie działała :) Więc się tym nie przejmuj. Młodziak jesteś, z czasem nauczysz się kontrolować :) Wszystko z tobą ok.

Gość smutny161994smutny
to pewnie wina masturbacji nie wiem jak w to gówno wszedłem nie robiłem tego miesiąc aż do dziś bo znalazłem w internecie ćwiczenia na przedwczesny wytrysk wiele razy chciałem z tym zakończyć a przez te wytryski nie kontrolowane to po wraca . nie wiem czy to minie mi czy nie ale to jest ciężkie do zniesienia koleżanka siedzi ci na kolanach a tu wytrysk :(

Nie przejmuj się, z wiekiem Ci przejdzie a jak sobie zjedziesz na ręcznym przed zbliżeniem to napewno to troche go przedłuży

Gość jolaaaaaaaaaaaaaa
prowokacja smarkacza z gimnazjum, bo wakacje ma

Gość smutny161994smutny
prowokacja smarkacza z gimnazjum, bo wakacje ma jeżeli nie masz do powiedzenia coś mądrego to sie nie wypowiadaj

Gość smutny161994smutny
ale czy to na pewno normalne gdy dziewczyna siedzi mi na kolanach tu wytrysk :( z masturbacja skończę

Gość smutny161994smutny
tez tak myślę , kurde chciałbym spotykać się z koleżankami ale bez takich akcji nie przyjemnych :(

Gość smutny161994smutny
spermotok a co to takiego??/

Gość dtpadgmja
to co masz na mosdzie

Gość Jakim to sposobem określasz
w jakim czasie o jakiej porze masz wytrysk,:o że określasz swój jako "przedwczesny":D🖐️ podaj wzór na obliczenia

Gość badjo
ja na na przedwczesy wytrysk uzywam żelu opużniającego las longer i jestem zadowolony

Gość erodiabeł
w tym wieku to normalka...a masturbacja wcale nie przeszkadza, a nawet pomaga...przed zbliżeniem z laską wcześniej "zwal" sobie to zobaczysz ile będziesz mógł dłużej:P