Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkie przypadki męskie

Jak to jest, randki udane, zainteresowanie jest z 2 stron, a jednak on odpuszcza

Polecane posty

w sumie taka ssytuacja miedzy nami jest od 3 dni. Pisal ale to takie wszytsko nie bylo juz z tą "magia" co z poczatku, dzis np do ok 15 nie odzywal sie, wiec sama napisalam jak mu dzien mija, odpisal, chwile pisalismy

Gość kilkao
no to jak on juz odpuszcza nawet smsami i ty musisz do niego zagajać to nie wróze nic dobrego...

kilkao - ehh szkoda :(

no wlasnie dziewczyny nie rozumie, z tego co wiem z otoczenia ten facet to prawie ginacy gatunek, kazdy tak mowil, ze stawia na milosc, szuka zwiazku, nigdy nie zdradza, szanuje kobiety.. byl mna oczarowany.. widac za duzo mi sie zdawalo i jednak nie jestem w jego typie :( tylko czemu nie przestanie sie w ogole odzywac? to jest wlasnie ta zagadka. baardzoo mi sie spodobal :(

Gość kilkao
niestety czesto nam sie wydaje ze ta druga strona jest tez oczarowana ale tak nie ejst. Czesto jest tak ze swietnie sie wam rozmawia a my juz przybieramy sobie do glowy ze on jest oczarowany. Tez sie pary razy tak nakrecałam ale dzis majac juz 30tke na karku wiem ze zakochany facet działa i to abrdzo konkretnie. Jesli facet ejst niesmialy to z pewnoscia zacheta smsami od kobiety to bodziec do działania. On widocznie nie jest zainteresowany na powaznie... a to ze odpisuje...?co z tego, moi tez sie odzywali....

podłamałam sie.. ale kurde moze jeszcze cos zdzialam, w koncu to tylko 3 spotkania byly.. gdybym miala sznaze spotkac sie znim choc raz, moze bardziej wyczulona na pewne sygnaly utwiedzilabym sie w czyms.. moze jednak byloby cos z tego. ale oczywiscie to on musi sie postarac, sama juz nic nie zrobie.

Gość po prostu nie
nie budzisz jego zainteresowania tak bardzo jak na początku. nie ma ochoty z tobą być bo nudzisz go i pewnie nawet trochę pociągasz, ale nie tak bardzo, żeby chciał to ciągnąć. odpuść sobie.

Lepiej żebyś to Ty sobie odpuściła, niż żeby to on to zrobił... będzie Ci się z tą myślą lepiej żyło, że to Ty go olałaś:P

ale wtedy i tak bede sama siebie oszukiwac :( jestem za wrazliwa na takie akcje z facetami..kolejny raz sie zawiodlam

Gość kilkao
Ale czemu ty myslisz ze 4-ta randka cos zmieni??? wiesz co jeszcze gdyby mial takie watpliowsci po pierwszej randce to ok ale jak juz po 3 randkach facet sie zdecydowac nie moze to już 4,5,6 randka raczej Ci nie pomoże...

Gość Antonio de
do - ciezkie przypadki męskie trzy spotkania i jeszcze się nie całowaliście...? to nic z tego chyba nie będzie

Gość Antonio de
mogę Ci doradzić co zrobić :)

chcialam ale nie bylo okazji, tzn na 1 randce nie chcialam nawet, na 2 nie bylo jak (serio nie bylo, nie pytajcie czemu), 3 cholera jakos nie bylo klimatu, dzien, park.. glupio wyszlo, wiem to sama;/

Gość kilkao
zaraz zaraz...ty chciałas...a ON??? probował całowac??

Gość Antonio de
do - ciezkie przypadki męskie A on próbował Cię całować...? albo dotykać w te miejsca...?

chcialam ale nie dalam tego po sobie poznac ;) on hmm wyczytalam to z jego wzroku ze nie mozemy zostac sam na sam a bardzo by chcial, tylko sie przytulalismy, romantyczne zlapanie za reke itp

Gość kilkao
ojej to jak ty juz czytasz w jego myślach i wiesz czego on by chciał to nie dziwie sie ze tak sie nakreciłas:-) Idealizujesz go, wyobrazasz sobie wiecej niz jest w rzeczywistosci...

Gość Antonio de
do - ciezkie przypadki męskie jak było złapanie za rękę i przytulanie to może z tego coś będzie :) może on jest nieśmiały....? miał już dziewczynę...?

jego przyjaciolka mowila ze nie jest on jakims tam lovelasem a zwierza jej sie ze wszytskiego, sam przyznal ze mial malo dziewczyn, ze szuka czegos prawdziwego.. ja tez, dogadalismy sie w tym temacie, jednak widac nie do konca..;/ kolezanka dalej twierdzi ze facetci nie zawsz episza codziennie smsy, umowi sie jak bedzie mogl, teraz tylko chce "wyczuc grunt" i dlatego mnie tak kusi ale nic wiecej, nic konkretnego nie planuje.. a ja mam juz metlik w glowie :(

Gość Antonio de
DO- ciezkie przypadki męskie a Ty możesz się podobać co masz seksownego w sobie...?

moge:) jestem naturalna, tzn nie mam wulgarnej urody a bardziej taka dziewczeca, slodka, kiedy chce potrafie zmienic sie w seksowna dziewczyne, ale na co dzien wole dziewczecy urok;)

Gość Antonio de
DOciezkie przypadki męskie ale masz coś co go może podniecić...? faceci tak mają :) np.zgrabne nogi, fajne cycki...?

mam, ale temat schodzi widze na inny tor

Gość Antonio de
Nie na inny tor :) Tylko musisz się ubrać na spotkanie z nim trochę odważniej żeby poczuł ochotę Cię pocałować Ubierz się tak, żeby podreslić to co masz atrakcyjnego tylko albo obcisła bluzka z dekoltem albo fajna krótka spódnica ! facet musi poczuć chemie do Ciebie :)

Antonio - ojj chyba malo wiesz o zwiazkach.. ja nie suzkam faceta na jeden raz wiec nie bede mu swiecic za przeproszeniem dupa przed oczyma.. jestem seksowna, ubieram sie odpowiednio, podkreslam swoje atuty, szukam faceta z klasa, a nie takiego gdzie karta przetargowa bedzie moj dekold.

Gość Antonio de
Malo o zwiazkach.. wiesz niestety TY A o facetach to już zupełnie nie wiesz nic :) nie chodzi o kartę przetargową tylko że facet musi poczuć tą chemię :) chcę ci pomóc, doradzić ile masz lat...?

jelsi chodzi o wyglad i styl ubierania to mi nie trzeba nic doradzac, jest bardzo dobrze i o fizycznosc sie nie martwie, a jelsi myslisz ze to tylko jest w stanie zatrzymac mezczyzne to jestes w bledzie. ide spac dobranoc i dziekuje wszystkim za wypowiedzi :)

Gość Antonio de
oczywiście, ze nie tylko to :) ale bez tego nic nie będzie :)