Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkie przypadki męskie

Jak to jest, randki udane, zainteresowanie jest z 2 stron, a jednak on odpuszcza

Polecane posty

Gość guigty57u3ytu35
spotykasz fajna osobe, lubisz ja, ale brakuje 'tego czegos', nie ma entuzjazmu co do spotkan, nie ma poczucia, ze to jest cos wyjatkowego. a przeciez tyle jeszcze ludzi na ziemi niepoznanych...

Gość kilkao
Antonio rozbawiles mnie:-) ona nie szuka tu faceta na jeden raz i chyba jestes jakims gowniarzem skoro myslisz ze duzy dekold albo mini pobudzi jego uczucia do niej:D

antonio ma pewną rację wygląd jest niezłym haczykiem oczywiście że sam wygląd niczego wartościowego nie "załatwi" a nawet może zaburzyć ocenę "jest taka fajna bo taka atrakcyjna" ale czasem ten haczyk może bardzo pomóc wyzwolić się z nieśmiałości niepewności jednak po przeczytaniu topicu także myślę że tutaj nie o to chodzi on wydaje mi się typem niezdecydowanym niepewnym siebie może on się rozkręci poczuje pewniej ale mnie się nigdy nie chciało czekać na kobiety które miały takie opory mnie się to wydaje nudne żmudne i mam wrażenie że zamiast być pożądanym, chcianym jestem zamiast albo na zasadzie "no, może być"

Gość to tylko na chwile
Prawdziwe przyczyny chorob jakich nie znacie bo koncerny farmaceutyczne wraz z rządem to ukrywają i wasze kochane PIS i wasze kochane PO od str 19 http://www.scribd.com/doc/24288650/W-imieniu- narodow-%C5%9Bwiata Rzadziło już pis rządziło PO JEDNA MAFIA grajaca pod skrzypce koncernów farmaceutycznych jako najwiekszej gałęzi przemysłu . tylko Kongers Nowej Prawicy zagłosuj i zobacz wyniki sondażu http://www.pppi.pl/wybory-parlamentarne-2011. html