Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna samo zło 26

Zakochałam się a mam chłopaka od 4 lat

Polecane posty

i mieszkamy razem od prawie roku :o nie umiem tego zwalczyć... Nie jesteśmy dzieciakami, mamy po 26 i 29 lat. Myślałam,że to zauroczenie i minie a tymczasem nie mogę o nim przestać myśleć już ponad miesiąc. Serce mi pęka bo mój chłopak to dobry człowiek, naprawdę opiekuńczy i w porządku ale brakuje tego czegoś...W seksie też nigdy nam sie nie układało i jest chyba za spokojny dla mnie.. nie wiem co robić :( Nie chcę go zranić

Gość sympatycznyxyz
bedziesz krecic,kabinowac to bedzie jak w slowach piosenki albo on albo ja.trudny wybor mila moja tyl.serce droge zna.ale tez na koncu ryzykujesz" ze ani on ani ja"

nie chodzi o zakochanie choć teraz też. Zaczęłam się zastanawiać nad dopasowaniem charakterów. Mój chłopak jest b.spokojny itd. a tamten taki żywszy, 100pomysłów na minute, spontaniczny... bardziej jak ja i stąd te dylematy :o

Gość nikt nic nie powie więcej?
?

staszek ja tak czuję i tak jak napisałeś, że wtedy po prostu chciałam z 'kimś' być a teraz już bardziej wiem czego chce, kogo chcę... ale sobie nie wyobrażam skrzywdzić obecnego i nie wiem co z tym wspólnym mieszkaniem..

Takie żywe osoby z wieloma pomysłami są dla nas bardziej interesujące od tych spokojnych. Musisz przemysleć sprawę, rozważyc za i przeciw. Jeśli przez całe zycie masz być niezadowolona to może warto zdecydować sie na coś nowego. 4 lata to dośc sporo i może już troszke znudziłaś się swoim facetem, ale może warto wprowadzić coś nowego do tego związku, wdrożyć jakieś fantazje erotyczne. nie warto tak od razu przekreślać tego co sprawdzone i nie takie złe dla tego co nowe lecz niepewne