Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka pytająca czarna fajna

Sa jakies kobiety-dziewice 20 i wzwyz?

Polecane posty

Sorry ze pytam ale masturbujecie sie? czekacie z seksem do slubu? Brak odpowiedniego parnera i zwiazku?

Gość no ja mam 26 i nic
juz mi chyba tam mchem zarosło

Gość frajtag
ja tak samo jak wyzej, juz tam pajeczyny mam :(

Gość hahabkk
ja jestem, masturbuje sie. 23 lata nie spotkalam odpowiedniego, nie czekam do slubu, ale do chociaz duzej sympatii.

Gość hahabkk
no jasne, to, ze jestem dziwica, nie znaczy, ze jets tam busz.gole:)

Gość jestem melduje sie i mam 23 la
lata i zle mi z tym

Gość hahabkk
mi tez, ostatanio juz myslalam, ze oddam sie:P nie pierwszmu lepszemu, ale wlasnie komus zaufanemu, do kogo czuje sympaite, juz nie czekam na wielka milosc, jak to mialo miejsce kiedys:)

Gość nie nie maaa
i nie będzie.

Gość jak maja powyżej 20 lattt
to muszą byc naprawdę brzydkie

mysle ostatnio podobnie, z tym ze to bedzie pierwszy lepszy przed 23 urodzinami do urodzin postanowilam to zrobic czyli jeszcze 3 mce

Gość frajtag
czemu od razu ze brzydkie? moze maja wysokie wymagania i czekaja na ksiecia z bajki ? albo po prostu niesmiale

ten ostatni to nie takie proste jak sie srednio wyglada

Gość frajtag
niektore nie maja odwagi zaczepiac

ja jestem srednia, nioe mowie ze dupa ze mnie ale dlatego ze jestem mocno przecietna do tego niesmiala i lipa

Ja znam 28-latkę która jest dziewicą i nie rozpacza z tego powodu.

Ale dziewictwo, prawictwo... prawda jest taka że jest to niczym w obliczu tego że się będzie samemu do końca życia. Bo przecież dziewictwo czy prawictwo po dwudziestym roku życia, jeśli nie jest ideologiczne, to nie bierze się z niczego... wynika z jakichś problemów... problemów które tak naprawdę dyskwalifikują nas, odbierają nam szanse na związek. Zawsze będziemy sami, nigdy nie zaznamy poczucia bliskości z kimś. Przegraliśmy życie i pomrzemy marnie...:O

Gość hahabkk
ja tz nie rozpaczam, ale chcialabym juz uprawiac seks;) ja brzydka nie jestem, pieknosc tez nie, ale podopbam sie. jestem troche niemsiala, zakompleksiona, tzn teraz juz ze mna lepiej;) ide na rower,bd pozniej;)

myslisz ze na forum publiczym rozpaczam, nawet nikt o tzm nie wie, ona pewnie tez sie nie przyzna ze jej zle

fajnie ze odpisalyscie, ja tez gole nie lubie miec tam wlosow ;) rowniez nie czekam na wielka milosc, po prostu jak kogos poznam polubie, to mozna sie pokochac, ale ludzie sa wredni, jak pisze na czatach czy cos to nie wierza ze dziewica w tym wieku a mam 21 lat :D Boze no tak jak 15 latki juz po to sie dziwia

Gość kwartnik
są faceci, którym sprawia wielką frajdę to, że spotyka bardzo przeciętnie wyglądającą kobietę i dochodzi do drugiego i trzeciego spotkania a na kolejnym spotkaniu okazuje się że z brzydkiego kaczątka kobieta zaczyna się przemieniać w łabędzicę i księżniczkę dlatego, że nagle kobieta zrozumiała, że warto się zmienić aby się podobać , księżniczka z ropuchy , znam takie przypadki :)

Czekam na uczucie, zaufanie, przyjaźń, relację, związek, na coś szczerego i przynoszącego szczęście tak po prostu, radosc z małych rzeczy. Nie wstydze sie tego, nie chwale sie tez o tym an ulicy ;) Nie chce czekać w nieskończonosc, ale na pewne rzeczy moim zdaniem warto czekać. Jak juz dorwę moja miłość, to sobie na nim odbiję te lata wstrzemięźliwości :D:D:D biedaczek, który na m,nie trafi :P

Najważniejsze w życiu są wartości, jakim się jest w stosunku do drugiego człowieka itd, seks nie jest najważniejszy i nawet nie uprawianie seksu nie szkodzi drugiemu człowiekowi w normalnym, szczęśliwym życiu, i nie jest tragedią.

Gość kwartnik
piękna okularnica , zaczynam się bać o Ciebie co będziesz z nim wyprawiać :)

To dobrze, że chcę to kiedyś zrobić, chociaż ma jakiś cel w życiu :)

Nie rozumiem tutaj jednego ktos napisal wyzej ze nas dyskwalifikuje ze zero szans na zwiazek to smieszne moim zdaniem i to bardzo, co to kazdy ma byc zajety, nudno by bylo, poza tym ja jestem po kilku zwiazkach krotkotrwalych bez seksu ale jestem i jak bym miala spedzic zycie z takim co nie ma zdania, jest nudny nie wie czego chce to dzieki wielkie, poza tym ja tez nie mowie czy jestem czy nie, to jest moja sprawa i tylko moja no ale tutaj anonimowo chcialam napisac i popytac

Gość kwartnik
PAWOKO , oczywiście, że jest potrzebne dla obu stron dla dobra psychicznego