Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka pytająca czarna fajna

Sa jakies kobiety-dziewice 20 i wzwyz?

Polecane posty

a ja nie czekam na nic romantycznego, ale nie spotkałam nikogo komu bym mogłą zaufać, a nie potrafiłąbym się przespać z kimś komu nie ufam; to nie znaczy że nie chcę, bo pragnę wreszcie kogoś sympatycznego poznać, ale nie wszystko zależy ode mnie

Gość frajtag
PAWOKO, no wlasnie, bez seksu tez mozna sobie radzic, Freud pisal o sublimacji popedu czyli o spozytkowaniu energii seksualnej na inne aktywnosci niz seks np uprawianie sportu czy tworzenie sztuki,jakies hobby, wazne by odnalezc w zyciu cos co nas cieszy :)

taka pytająca czarna fajna To przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem. To nie dziewictwo cię dyskwalifikuje, tylko jeśli nie jest ono ideologiczne to w tym wieku wynika z jakichś problemów/cech i to te problemy/cech które powodują u ciebie dziewictwo a u mnie prawictwo, to one dyskwalifikują z życia.

Każda z was ma szansę na uprawianie seksu, tylko musi mieć jakiś punkt odbicia.

ja nie czekam na kogoś wyjątkowego, wystarczy mi sympatyczny facet, mam tyllko nadzieję, że nie zwieje jak się dowie że jestem jeszcze dziewicą ;p

Nie wszystkie dziewczyny mają szansę na seks, nie dla wszystkich seks jest na wyciągniecie ręki.

ja czekam na kogos fajnego, zeby polubic zaufac, a nie zeby mnie wyruchal pare razy i w kat, bo dziewica to nie wiem co i jak a sobie by tylko ulzyl;/

Gość alolololomomowowo
Ja mam 23 i też. Wiecie co, ja się wstydzę, bo wyglądam na dużo młodszą, więc teraz nie mowię od razu ile mam lat (mowię tylko, ze jestem pełnoletnia :]) jak poznaje nowe osoby i zwykle myslą, ze mam z 18 czy 19. Ja nie jestem jakaś brzydka czy coś, miałam kilku chlopakow, każdy się od razu pchał i przez to nie mialam szansy dobrze ich poznać, te związki szybko się porozpadały, w tak krotkim tempie nie byłam w stanie w pełni im zaufać i z seksu nic nie wyszło. Teraz nie mam ochoty na randki. Zaczęłam wstydzic się tego, ze z nikim nie spałam, bo kazdy facet jak się ze mną nie bzyknął to w krotkim czasie zamieniał mnie na laskę, z ktorą się bzykał non stop i to o kilka lat młodszą ode mnie ;/ Dobija mnie to :(

To jest coś poznać kogoś nie na jedną noc, a na wiele dni, miesięcy, lat.

alolololomomowowo jakbym czytala o sobie ;)))

wiecie cos Wam powiem te mlodze, to mysla ze jak sie bzykaja to sa kims, sa takie pewnie siebie wyszczekane co to nie ja i paniusie wielke damy ;/ a ja przeciez nie jestem gorsza :)

Gość alolololomomowowo
Sorry za taki głupi nick, ale wiecie - ukrywam się, zeby jakiś moj były tego nie przeczytal albo koleżanka. To nie jest tak, ze uwazam dziewictwo za obciach ogolnie, tylko uwazam je za obciach jesli chodzi o mnie. Nie wiem czemu czuję się gorsza jesli chlopak zamienia mnie na duzo młodszą bo ona się bzyka a ja 'taka stara' i nie. Bo przecież w moim wieku to inne już dzieci rodzą ;] Ogolnie mam teraz obsesję, że moj byly, taki jeden co lubi o kazdym opowiadac kazdemu, opowiada o mnie wszysktim ze jestem dziewicą i ma teraz młodszą dziewczynę i mam wrazenie ze ona się śmieje ze mnie, ze mnie rzucił i na nią zamienił, chociaz obiektywnie to ona ładna to nie jest nawet.

nie ma sie czym przejmowac My wszyscy tutaj kiedys bedziemy mieli okazje ze tak powiem skosztowac seksu....ale to w gole nie wiedzialam ze mi sie tak topic rozrosnie hehe dzieki za odpwoiedzi ;)

Gość alolololomomowowo
Spoko, najgorsze tylko, ze ludzie myślą, ze jak dziewica 20 + to już musi być koszmarna jakaś, ze nikt jej nie chciał tknąć albo ze jest głupia i nudna, bo czeka do ślubu.

jestem ponoc bardzi ladna dziewczyna i dziewictwo stracilam w wieku 24 lat:P rok wczesniej byly inne formy sexu.do tej pory mialam juz 7 facetow w lozku :P

Gość alolololomomowowo
O to widzę, ze wszystko przed nami! :) Ale trochę się martwilam, bo w mojej rodzinie jest ktos po 30-tce samotny, kto nigdy z nikim nie był. I widzę, ze ta osoba przez samotnosc bardzo się zmienila na gorsze.

też tak mam, taki straszliwy brak fizyczności; jak długo sama się nie zaspokajam, to muszę się pilnować, bo wgapiam się wtedy w przystojnych facetów na ulicy :P

Gość Marilenkaluba74
Popieram i podziwiam Was drogie Panie. Ja juz nie jestem dziewica, ale kiedys bylam taka zatwardziala waleczna cnotka, wszyscy sie ze mnie smiali, a tu... poznalam najfaststyczniejszego faceta pod sloncem, ktory mnie na rekach nosi i swiata poza mna nie widzi. Taki piekny mamy zwiazek dzieki temu oczekiwaniu, podczas gdy inni wspolzyjacy zostawiaja sie, my jestesmy jedyna para ktora trwa od lat. Niech nikt wam tego nie odbierze, dziewictwo jest piekne, a jak jakis facet od was odchodzi do drugiej, bo ona "bzyka", to nawet lepiej, niech idzie! bo odejdzie tez i od tamtej jak sie seksik znuzy, a zawsze sie znuzy. Ten ktory was kocha na prawde, nie odejdzie! Macie bardzo duzo wartosci, obyscie umialy to w zyciu wykorzystac. Powodzenia.

Gość hahabkk
a dajcie spokoj, nie ma sie czego wstydzic, tylko postepowac zgodnie z wlasnym sumieniem. jedna czeka na tego jedynego, inne tak jak ja na sympate, zaufanie, wzajemny szacunek i to wystarczy do seksu, przynajmniej tak teraz mysle, zobaczymy co bedzie, jesli rzeczywiscie ktos taki sie zjawi, moze wtedy to bedzie dla mnie jednak z amalo? no i pociag fizyczny, to koniecznosc najokoniecznijesza:P mysle, ze jak juz bedziemy po 1 razie, to pozniej z kazdym nasteonym szybciej to sie edzie toczylo. ja teraz nawet nie potrafie doprowadzic do takiej sytuacji, zeby cos zaiskrzylo, jakas abstrakcja dla mnie. pamietam, jak kiedys na imprezie spotkalam kumpla, ktoremu sie strasznie podobalam, miedzy nami strasznie iskrzylo, ten pod pretekstem zkaupienia jedzenia powiedzial, zebysmy pojechali do sklepu,oczywiscie kupil tam gumki, na co wpadlam dlugo pozniej, wtedy nawet seks z nim nie przeszedl mi przez mysl:P niby chce tego, ale jakies odlegle to dla mnie strasznie.