Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeszczu

LENIWY MĘŻCZYZNA

Polecane posty

Gość zeszczu

Pomocy!! Jestesmy razem 8 lat, od 5 mieszkamy razem, niestety robi się co raz gorzej. Mój Facet jest wiecznie zmęczony, wszystko go boli i na nic nie ma czasu( ma 32 lata). Jak mu upadnie pomidor z kanapki na podłogę to go zostawi i poczeka aż pies zje a jak nie zje to "niech sobie tak leży" . nie interesuje go nic , to ze go proszę o pomalowanie wspólnie ścian, o podokrecanie szafek, zrobieniu dziury w ścianie(kupiłam nawet wiertarke. Najważniejsze to zjeśc, wyspać się w ciągu dnia i w nocy, pojsc na siłownie i posiedzieć na komputerze. Nie przeszkadza mu juz nie bałagan ale nawet syf. Żyje w brudzie i jest mu tak dobrze. moje ciągłe prosby o pomoc w sprzataniu konczą sie kłótnią, przeciez on jest tak strasznie zmęczony pracą....Wiecznie narzeka to go boli, tamto go boli, ciągle chce mu się spac, ale na swoje zainteresowania zawsze znajdzie czas i ochote. Na dwugodzinny trening na siłowni tez, ale juz wyniesienie śmieci to męka... Nie dba o nasze mieszkanie, nie dba o mnie, nie docenia moich starań im bardziej jestem wyrozumiałą i miła i uczynna tym mniej ma do mnie szacacunku... az chce mi sie płakac jak to pisze :( błagam pomózcie!!!

Gość ewrwtrwet
"Najważniejsze to zjeśc, wyspać się w ciągu dnia i w nocy, pojsc na siłownie i posiedzieć na komputerze." a on nie pracuje?

Gość alien z dupy
Ja jestem taki sam mam 29 lat i takie zycie b sobie chwale :classic_cool:. Utrzymuje mnie starsza bo dosc duzo zarabia jak na polskie warunki. A nie dziw się że nic nie robi bo po takim treningu na silowni spada przez pare dni ochota na cokolwiek. Wszytskie zapasy glikogenu po cwiczeniach i da się jebac i chcę się tylko jesc i spac (regeneracja)

Gość Uśmiech jak kombinerki
Może faktycznie jest zmęczony ? Kup mu żeń-szeń firmy Olimp powinno trochę dodać mu wigoru no chyba , ze ma początki wczesnej andropauzy !

Gość michał raz jeszcze
mowisz,ze jestes miła a na niego morde drzesz suka

Gość jakby ode mnie
dostał kopa w dupę to by się ten "mięsniak", nie pozbierał! jak tak można? po co ty się starasz? skoro on tego nie docenia, to przestań to robić! ja tak zrobiłam... najpierw prośby o porządek, o skarpetki, o resztki wyplutego jedzenia przylepione do umywalki, o włosy łonowe na białych kafelkach... czepiałam się, bo byłam nauczona porządku w domu i tak chciałam żyć, dobrze mi się myśli i pracuję, jak mam czysto dookoła. niestety, nic nie wskórałam! jedyne do czego to doprowadziło to kłótnie i awantury, znienawidziliśmy się... Rozstałam się po 6 latach wspólnego mieszkania! Ufff i teraz jak dojrzała kobieta przygarnęłam faceta, po którym widzę, że dba o siebie, nie jest leniwy, jest schludny, pachnący i lubi porządek - mmm kocham ❤️