Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alien z dupy

nie warto sie w zyciu starac osiagnac cokolwiek ani dla kobiet

Polecane posty

Gość alien z dupy

Bo one i tak leca na tego kto jest przystojny a jak masz nawet kariere i duzo pieniedzy i chujowo wygladasz to beda z toba dla tej kasy a z innym beda się gzdzic w ukryciu . Takie sa. Po chuj wogole zapierdalac gdzies i zdecchnac w wieku 40 albo 50 lat żeby sobie kupic audi a8 zamiast vw passata albo 10 pokojowy dom zamiast 5? Toz to wizja dobra dla debili. Mnie utrzzymuje starsza i mam 30 lat a ona sporo zarabia wiec mam w dupie zapierdalanie tylko po to żeby sobie kupic telewizor 3d albo żeby poleciala na mnie jakas cwana doopa ( a wlasciwie na kase z mojej harowki) Wole sobie pojsc na dziwki od czasu do czasu z kumplem tak jak to robie. A zobaczcie jakie sa dupy na anonsach chociazby w takim wroclawiu. Pierdole naprawdę nie warto się starac

osiągnąć coś w życiu powinno sie dla własnej satysfakcji i poczucia spełnienia, dla własnej wygody przyjemności :) Staranie sie na siłę dla kogoś nigdy nie przyniesie oczekiwanego rezultatu.

Gość a z czego będzies zzył
jak mama się na ciebie wypnie, albo nie daj Boze coś się stanie? Wiecznie żyć nie będzie :-O kto CI będzie na te dziwki dawał? MOPS? a swoją dorgą, kobiety CIę nie chcą, bo nie masz iskry, ambicji, niczego nie masz :-O wstydziłbyś się żyć na garnuszku mamusi w wieku 30 lat :-O

Gość dfhdfhfdb
"kobiety CIę nie chcą, bo nie masz iskry, ambicji" Odwrotnie. Nie ma ambicji, bo go nie chcą.