Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niekompatybilna

Jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Niekompatybilna

Witam was serdecznie. Mam 19 lat. Mam nadzieje, ze przeczytanie i postaracie się odpowiedzieć na moją wiadomość. Zacznę moja historie wraz z dniem 13 CZERWCA. Tego dnia uprawiałam sex z chłopakiem. Oczywiście z prezerwatywą do tego pogrubioną. Pękła nam. Prawie cała sperma wydobyła się po wyjęciu penisa z pochwy. Niewielka ilość mogła się dostać w pochwę. Po 24 godzinach zażyłam tabletkę poronną ESCAPELLE. Sex uprawiałam jeszcze 17 czerwca, wszystko poszło jak powinno sperma wyszła po zakończeniu stosunku znajdując sie w zbiorniczku w prezerwatywie. Po 6 dniach od wzięcia tabletki nastąpiło krwawienie od 21 do 26 czerwca (tyle zazwyczaj trwa moja miesiączka) , najprawdopodobniej miesiączka, lecz o 3 dni za wcześniej jak wynika z mojego nieco nieregularnego cyklu ( w lutym i marcu nie miałam okresu,). Mógł to być skutek uboczny zażycia tabletki, ale w co wątpię, bo piszą na ulotce, ze okres może się opóźnić nawet o 7 dni. Przez ten czas bardzo dużo się stresowałam i miałam duży wysiłek (biegałam i ćwiczyłam). Dnia 9 lipca wyjechałam do Grecji. Wiem, że poprzez zmianę klimatu cykl ulega rozregulowaniu. Lecz pojawił się 13 lipca ( w trakcie wyjazdu) do 17 lipca. Był strasznie skąpy. Tampon był po dniu zapełniony na czubku i po boczkach trochę. Bardzo mnie to zmartwiło, czy jest to wina klimatu ? Czy może ciąża? Kupiłam test. Wykonam go jutro z rana. Proszę o jakąkolwiek odpowiedź, ale chodź w minimalnym stopniu sensowną.

Gość )-)
tak tak tak

Gość Adela :)
O rany, dużo tego. Jest tak późno, że ja nie ogarniam całości. Moźesz być w ciąży, ale piszesz też że masz nieregularne cykle. Zrób ten test, bo odpowiedź jednoznaczna jest niemożliwa