Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1.59 w nocy

Jest 1.38 w nocy a ja siedzę w łazience i myślę nad rozwodem

Polecane posty

Gość 1.59 w nocy
Przepraszam Empatyczny do trójkąta wcześniej podanego włączam cie. Jak chcesz, ty z tym fajnym egipskim nickiem re-szmin-ka czy jakoś tak, tez możesz do wyżej wymienionego czworokąta czy jak kto woli kwadratu dołączyć. Pięciolinia a ton jeden.... co za marnotrawstwo możliwości.

prowokator czy nie, cel osiągną ..... zachęcił gawiedź do dyskusji

Gość 1.59 w nocy
Prowokatorem nie jestem, problem jest realny. ............................................................ Przy tych intelektualistach po prostu odpoczywam.

to ja się wypisuję trójca brzmi dumnie:P zgraja już niekoniecznie:P (przy całym szacunku ( na jaki mnie stać) dla jej członków)

jak chcesz odpocząć to poczytaj topik... "Mój mąż chodzi w rajstopach"

a retro to kobieta? bo skoro mamy robić czworokąt, to powinno być 2 na 2. nie wiem, czy Kaliban da radę trzem kobietom :D

"Prowokatorem nie jestem, problem jest realny." a możesz streścić? nigdy nie wiadomo, czy to akurat na moją poradę nie czekałeś ;-)

o co chodzi? o nic skrzyknęliśmy się do remontu sufitu w łazience:P

Gość empatyczny to
zawsze szczery... czlowieku ciebie z daleka mozna poznac po stylu.. czyzbys zmienil niczka bo jako szczery jestes tu juz za bardzo cyniczny i rozpoznawalny zalosny jestes podobnie jak ike i reszta pseudo znawcow zycia

ja już się w ogóle nie dziwię że zona go zdradza:) misiu pysiu w góralskich zużytych sweterkach, z niezwykle wybujałym ego to jest mieszanka nie do przełknięcia:)

Gość 1.59 w nocy
Mam przypiąć do czapeczki kamerkę internetową i dawać relację na żywo, żeby cię zadowolić ? :) Tak czy siak poradzę sobie. Nikomu sie nie chce już czytać wcześniejszych postów, tam jest odpowiedź dlaczego skrobnąłem tych parę słów. Temat umiera z paru powodów .... szkoda życia na zawracanie sobie głowy problemami innych, zostają przy klawiaturze tylko wytrwali inaczej :) :) :) :)

Tak czy siak poradzę sobie. :):):):) stawiam na siak:)

"szkoda życia na zawracanie sobie głowy problemami innych, zostają przy klawiaturze tylko wytrwali inaczej" amen :)

"Mam przypiąć do czapeczki kamerkę internetową i dawać relację na żywo, żeby cię zadowolić ?" wątpię, żebyś kogoś zadowolił przez kamerkę, skoro żony na żywo zadowolić nie umiesz.

Mam przypiąć do czapeczki kamerkę internetową i dawać relację na żywo, żeby cię zadowolić ? jeśli mogłabym mieć mała prośbę:) a możesz do poroża ? będzie lepszy widok na całą łazienkę :)

Życie obok siebie, nie ze sobą to męczarnia. I to ja, który z tej pary chyba jedyny jakies uczucie z siebie krzesa siedzę w łazience i szukam pozwu rozwodowego. A ona śpi z córką, ja zaraz pójde do syna. Czy to nie jest dziwne ? nie, to zupelnie normalne, masz prawo tak sie czuc, kazdy prawdziwy facet tak by sie czul, nie powinienes rezygnowac z siebie, uparcie naklaniaj zone do dostrzezenia w tobie tych wszystkich zalet jakie tutaj golym okiem mozna w tobie wyczytac jeszcze bedzie zalowala tego, ze tak cie potraktowala, wystarczy ze spojrzy na pusta lazienke

Gość empatyczny to
temat umiera bo ike szczery lusia i spolka wleżli i go skutecznie znieksztalcili jak zwykle- przesiaknieci kafeteria nie rozrozniaja juz prowkacji od prawdziwych ludzkich problemow. moze czas odpoczac od neta ludzie co?

choc biedactwo, niechże cię wspomoge przed rozwodem, nie jestem "wytrwała inaczej" tylko czekam, az mi paznokcie wyschną :P

Gość poczekaj 1,59 jeszcze trochę
no raczej nikt za ciebie decyzji nie podejmie.Mogą tylko skomentować , nawet ironicznie , co też bywa pomocne.Albo wymuszasz rozmowę , albo odmowe traktujesz jako potwierdzenie ,że cię zdradza, i przestajesz zajmować się tym co ona zrobi , a zaczynasz podejmować decyzje dla siebie.

ike .... sufit należałoby wyremontować w całym mieszkaniu :P

moze czas odpoczac od neta ludzie co? to odpoczywaj:) nie czekaj na pozwolenie:P

pfff resztę mieszkania niech remontuje kolega żony:P

1.59 w nocy czy 1.38 jak wolisz Nie uszło niczyjej uwagi, że kochasz, ale podstawą każdego związku jest komunikacja. Żona nie chce się komunikować a ty się boisz, czy oczekujesz, że ktoś trzeci wykona za ciebie czarną robotę?