Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodka idioootka

Dlaczego przesladuje mnie taki pech?

Polecane posty

Gość slodka idioootka

w kwietniu rozstalam sie z facetem po 4 latach zwiazku.. i od tej pory wszystko sie wali! zawalilam egzamin na studiach, zmarla babcia, w czasie wakacji mialam problemy z biurem podrozy, zepsula sie pralka i musialam kupic nowa, przytylam 5 kg i jeszcze na dodatek przed chwila ktos bezczelnie ukradl mi z ogrodka rower! same wydatki, same niepowodzenia, same problemy.. i nie ma nikogo by sie wyplakac.. ja juz mam dosc! totalna zalamka!

Gość POlaaaaa
bo widzisz, zazwyczaj tak jest, ze jak sie wali to wszystko Ja tez tak miewam To chyba normalne, po prostu gorszy okres ale on mija :) Trzymaj sie :)

Gość slodka idioootka
a moze to jakas kara czy co? moze to facet przynosil mi szczescie?

Gość POlaaaaa
za co kara? nie opieraj swojego szczescia na tym, czy facet z Toba jest czy nie My kobiety musimy nauczyc sie byc szczesliwe bez nich a jak sa to super, jak ich nie ma - nie ma tragedii:)

Gość czarna taranula
faktycznie niewesolo masz ale pomysl :to, ze zawalilas egzamin i ze przytylas to moga byc efekty Twojego zlego samopoczucia po rozstaniu z chlopakiem. Zepsuta pralka, niesolidne biuro podrozy, i ukradzione rowery to nie jest pech, to sie zdaza niestety. Myslisz ze, te rzeczy nie mialyby miejsca sie gdybys dalej byla z tym chlopakiem? Najgorsza z tego, mysle, jest smierc Babci :( , cala reszta sie nie przejmuj. Za rok, dwa nawet o tych rzeczach nie bedziesz pamietac.